Λοιπόν, σίγουρα δεν περίμενε αυτό. Η αύξηση του Yeezy 700 “Wave Runner” μεταμόρφωσε απολύτως τη βιομηχανία όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017 ως μέρος της σειράς εποχής του Kanye West. Μια τάση που θεωρήθηκε για πρώτη φορά ως ένα είδος τέχνασμα πίσω την ημέρα, εσείς παίρνετε το χοντρό πάνινο παπούτσι είχε την προσοχή όλων. Θεωρείται από πολυάριθμες sneakerheads ως ένα από τα πιο γνωστά Yeezy Colourways που έγιναν ποτέ, παίρνουμε τώρα αναφορές ότι θα πάρουν ένα σημαντικό resock πολύ σύντομα!

Επισήμως ονομάστηκε “στερεό γκρι”, ο “κύμα δρομέας” είναι τόσο πριμοδότηση όσο παίρνει. Το χρώμα που έχει μπλοκαριστεί στην τελειότητα, το ανοιχτό γκρι δέρμα και τα πάνελ σουέτ αντιπαραβάλλονται από το Stark Black Nubuck, ενώ τα σκασίματα του τυρκουάζ πλέγμα προσθέτουν επίσης ένα άγγιγμα χρώματος στο μίγμα. Αυτό, σε συνδυασμό με τη χρήση των “ημι -κατεψυγμένων κίτρινων” κορδονιών, έχει ως αποτέλεσμα μια αισθητική που σίγουρα στάθηκε η δοκιμασία του χρόνου.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτό το 700 χωρίς να αναφέρετε την χοντρή μεσαία σόλα κάτω κάτω. Εξαιρετικά γλυπτό στο σχεδιασμό του, είναι εγχυθεί με την τεχνολογία της Adidas για την άνεση και το μαξιλάρι που έχει κυριολεκτικά μεταφερθεί σε νέα ύψη. Αυτό στη συνέχεια τονίζεται με φωτεινά πορτοκαλί οβάλ στη φτέρνα και επενδύεται με μια μαύρη εξωτερική σόλα από καουτσούκ, οριστικοποιώντας την αισθητική που εμπνέει δέος.

Τώρα για αυτή την σημαντική ημερομηνία αποκατάστασης! Εάν χάσατε τις τρεις προηγούμενες επαναλήψεις, θα είστε στην ευχάριστη θέση να ακούσετε ότι η Adidas Yeezy αυξάνεται 700 OG “Wave Runner Solid Gray” θα επιστρέψει αυτό το Μάρτιο! Ενημερώστε μας αν θα τα προσθέσετε στην προσωπική σας συλλογή και σε σχετικές ειδήσεις, η αύξηση του Yeezy 350 V2 “Oreo” θα επιστρέψει επίσης το 2022!

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα