Αν αγαπάτε τα πάνινα παπούτσια όσο και εμείς, τότε θα αγαπήσετε αυτό. Για να γιορτάσουμε τη Μαύρη Παρασκευή, οι φίλοι μας στο Sneak Defender σας επιτρέπουν να πάρετε ένα κολοσσιαίο 40% από το σύνολο των προϊόντων τους, συμπεριλαμβανομένου του κριτικά αναγνωρισμένου αμυντικού πτυχιούχου και του εξαιρετικά επιθυμητή αμυντικό βρωμιά. Φιλοδοτείται από πολλά ως ο καλύτερος φίλος του sneakerhead, χρησιμοποιήστε τον κώδικα Blackfriday στο ταμείο για να επωφεληθείτε από την προώθηση!

Εάν δεν είστε πολύ σίγουροι τι είναι ένα από αυτά τα προϊόντα, ας εξηγήσουμε. Ο Defender της πτυχής είναι μια κομψή μικρή συσκευή που γλιστράτε στο κουτί των δακτύλων του παπουτσιού σας για να τους υπερασπιστεί ενάντια στις πτυχές. Βέλτιστη για τους δερμάτινους εκπαιδευτές όπως η Πολεμική Αεροπορία 1 και η Air Jordan 1s, έρχονται σε δύο μεγέθη που μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν την καλύτερη εφαρμογή.

Defender Crease | Χρησιμοποιήστε τον κωδικό Blackfriday

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Ο αμυντικός της βρωμιάς, από την άλλη πλευρά, είναι ακριβώς αυτό που λέει στο Tin, Well Pack, σε αυτή την περίπτωση. Ειδικά δημιουργήθηκε για να σκουπίσει βρωμιά και βρωμιά των πιο πρόσφατων pick-up σας, είναι ακόμη ελαφρώς αρωματισμένοι για να σας δώσουν αυτό το κουτί φρέσκο ​​άρωμα που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Χρησιμοποιήστε τον κώδικα Blackfriday για να πάρετε 40% από ολόκληρο το εύρος αμυντικών! Είτε είστε ένα παλιό σχολικό sneakerhead είτε είστε νέοι στο παιχνίδι, δεν θέλετε να χάσετε αυτήν την προσφορά Mega!

Dirt Defender | Χρησιμοποιήστε τον κωδικό Blackfriday

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα