είναι επίσημα γύρω από τη γωνία, πράγμα που σημαίνει ότι ο Santa ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη παράδοση του έτους. Τώρα, γνωρίζουμε ότι κανείς δεν τον είδε ποτέ προσωπικά, αλλά πιστεύουμε ότι είναι ένα τεράστιο sneakerhead. Και έχουμε μια ιδέα για μερικές από τις αγαπημένες επιλογές του…

Νίκη Σάντα
Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Σάντα αγαπά μια καλή εκτόξευση κόκκινου, οπότε υπολογίζουμε τις ημέρες του εκτός λειτουργίας που κάνει αυτό το διπλό φούτερ του πληρώματος Swoosh, που ταιριάζει με το Swoosh Cargo Sweatpant Όλη η γη, σίγουρα βράζει αυτό όταν κατευθύνεται στο γυμναστήριο της Κυριακής του.

Hype Santa
Όταν ο πατέρας Χριστούγεννα πρέπει, γνωρίζετε, να τρέξετε μερικά πράγματα, να κάνετε μερικά κομμάτια και bobs, τείνει να πάει για την παλιά ματιά Smart-Casj. Αυτό το φούτερ φανέλας AAPE του δίνει ένα ποπ του χρώματος υπογραφής του, το off-λευκό c/o Virgil Abloh Jogging Bottoms φαίνονται τραγανές και το καπάκι εικονιδίων dsquared2 τον βοηθά να παραμείνει κάτω από περιτύλιγμα. Το off-λευκό του από τα δερμάτινα πάνινα παπούτσια Hi προσθέτει ένα τελικό άγγιγμα της λεπτομέρειας, γιατί προφανώς δεν μπορεί να δει χωρίς ένα ζευγάρι κρέπες.

Εποχιακός Σάντα
Είναι ψυχρό στο Βόρειο Πόλο, δεν το ξέρατε; Έτσι, για να παραμείνει ζεστός και να φανεί φρέσκο, ο Santa Chucks στο Carhartt Wip Chase ιδρώτα με το αγαπημένο του Carhartt Wip Cargo παντελόνι. Συγκεντρώνει τα πάντα, αρπάζοντας τη νέα Jordan 1 “Bloodline” από το shoedrobe του και κατευθύνεται για δείπνο με την κ. Claus.

Adidas Santa
Κοίτα, μερικές φορές ο Σάντα δεν αισθάνεται σαν να φοράει κόκκινο από πάνω προς τα πάνω, εντάξει;! Όταν αισθάνεται πιο συγκρατημένος, του αρέσει να φορέσει το παντελόνι του Adidas Polar Fleece AOP, τον Adidas Essential Crew Sweat και φυσικά το Yeezy 500 High “Slate” του. Το ονόμασε το “Boxing Day Outfit” του. Δεν ρωτήσαμε γιατί.