Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Adidas Originals παρουσίασε επίσημα το πακέτο Pharrell Williams NMD Hu ‘Insplation’, καθώς και τώρα, είμαστε Λαμβάνοντας μια ματιά στο pharrell williams x adidas hu pod-s3.1, καθώς και εδώ γιατί δεν θα γυρίσετε!

Παρουσιάστηκε στο ComplexCon το περασμένο Σαββατοκύριακο, αυτό το πάνινο παπούτσι είναι μια ανανεωμένη έκδοση της περιζήτητης Silhouette POD-S3.1. Βαμμένο σε ένα μαύρο χρώμα, το Primeknit φορούσε το πάνω μέρος για μια αίσθηση που μοιάζει με κάλτσα, ενώ “hu”? Η επωνυμία κοσμεί το toebox για αυτή την αδιαμφισβήτητα ανθρώπινη φυλή αισθητική. Κάτω από κάτω, μια υβριδική μεσαία σόλα που αποτελείται από αύξηση του μαξιλαριού γύρω από τη φτέρνα, καθώς και ένα σύστημα αφρού EVA κατά μήκος του μπροστινού προσφέρονται επιπλέον άνεση καθώς και ένα ομαλότερο βήμα.

Εάν θέλετε να αστυνομεύσετε τον αστυνομικό Pharrell Williams x Adidas Hu Pod-S3.1, τότε θα απαιτήσετε πολλές συνδέσεις καθώς και αρκετά βαθιές τσέπες, όπως έγιναν μόνο πενήντα ζευγάρια από αυτά. Πρέπει αυτά να λάβουν μεγαλύτερη έκδοση; Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε στην ενότητα σχολίων παρακάτω! Στα συνδεδεμένα νέα, επιθεωρήστε την πλήρη λίστα των Raffles για το πακέτο Pharrell Williams NMD HU ‘Insplation’!

Εάν πιστεύετε ότι καλύπτετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε το πιο πρόσφατο εδώ!