που προχωρούν τη συλλογή του FW21 που εμπνέεται από τη φύση της, η πορφυρή ετικέτα της βόρειας προσώπου είναι η πλάτη και έτοιμη να παρουσιάσει μια ποικιλία από πολύχρωμα χρώματα σε μια σειρά από κομψό καθώς και ποικίλα Σιλουέτες.

Σχεδιασμένο από τον καινοτόμο σκηνοθέτη Eiichiro Homma, αυτή την ανοιξιάτικη / καλοκαιρινή επανάληψη είναι γεμάτη από κλώτσια ρούχα ελεύθερης ροής, ο καθένας στίγματα από μια φρέσκια καθώς και μικτή παλέτα χρωμάτων. Μέσα στο μείγμα, βλέπουμε σακάκια καθώς και παλτά, πουκάμισα, πλεκτά, γιάλια, hoodies, ιδρώτες καθώς και παντελόνια, πολλά από τα οποία εμφανίζονται με μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

Εικόνα μέσω της πορφυρό πρόσωπο της βόρειας προσώπου
Που ξεχωρίζει ανάμεσα στη συλλογή είναι η υπογραφή 65/35 ορεινό πάρκο. Αυτό το κομμάτι φτάνει και στα δύο μοβ, καθώς και σκούρα μπλε χρώματα καθώς και διαθέτει μια χρηστική εμφάνιση με τέσσερις μεγάλες τσέπες που επένδυσαν το μπροστινό μέρος του ενδύματος. Κάπου αλλού στο ρούχο, βλέπουμε μια συγκλονισμένη κουκούλα καθώς και ένα μετωπικό κλείσιμο κουμπιών.

Εικόνα μέσω της πορφυρό πρόσωπο της βόρειας προσώπου
Προχωρώντας, βλέπουμε τα μπλουζάκια tie-dye εμφανίζονται τόσο σε φως όσο και σε σκούρο μπλε τόνους, συνολικά με μια κομψή τσέπη καθώς και την υπογραφή μωβ ετικέτα λεπτομερώς. Επιπλέον, ένα γίνδρο βαφής, καθώς και τα ταιριάζοντας παντελόνια ανακαλύπτονται σε καφέ καθώς και σε εξωτερικούς χώρους.

Ενώ δεν υπάρχει ημερομηνία που επιβεβαιώνεται για αυτό το επερχόμενο το βόρειο πρόσωπο Purple Label SS22 συλλογή, θα διατηρήσουμε τα μάτια μας ξεφλουδισμένα καθ ‘όλη τη διάρκεια της έναρξης του νέου έτους. Σε άλλες ειδήσεις, ο Jerry Lorenzo αναγνώρισε φορώντας την επερχόμενη Adidas X ανησυχία για τη συνεργασία του Θεού.

Εικόνα μέσω της πορφυρό πρόσωπο της βόρειας προσώπου