Το Jordan 1 Mid “Smake Gray” θα ήταν πάντα ένα sellout, ωστόσο ας το αντιμετωπίσουμε, υπάρχει ένας ακόμη λόγος για πολλά από εσάς είναι προωθημένοι για αυτήν την πτώση! Αυτό είναι σωστό, αυτό το ζευγάρι είναι επίπονα παρόμοιο με αυτό Dior X Jordan 1 εταιρική σχέση μόνο αυτή η μεσαία παραλλαγή δεν θα σας επαναφέρει £ 2.000!

Αντ ‘αυτού, αυτή η πιο τρέχουσα προσθήκη πέφτει αύριο στο Foot Locker UK με κόστος ταυτοποίησης των £ 94! Κρατήστε κύλιση για να ρίξετε μια καλύτερη εμφάνιση.

Ακριβώς όπως το Dior αποκλειστικό, αυτό το ζευγάρι επιλέγει ένα ομαλό στυλ γκρι καθώς και λευκό. Εντάξει, οπότε δεν έχει το Dior κορυφαία ποιότητα swoosh, ωστόσο το πάνω μέρος είναι σχεδόν εξίσου εντυπωσιακό! Όλες οι λεπτομέρειες OG παραμένουν άθικτες από αυτό το λογότυπο Jumpman Wings, το οποίο χαρακτηρίζεται από το πλευρικό τοίχωμα, στο διάτρητο κουτί των δακτύλων.

Διαχρονικά και ευπροσάρμοστα, αυτά είναι ένα απλό καθημερινό ζευγάρι, ωστόσο, επίσης χειρίζονται για να κάνουν μια δήλωση!

Το Foot Locker είναι ένας από τους λίγους εμπόρους που πέφτουν αυτό το ζευγάρι νωρίς! Οι σύνδεσμοι με άλλους προσανατολισμένους εμπόρους θα μοιραστούν αποκλειστικά μέσω @TheSolerestocks.

Το Jordan 1 Mid “Gray Smoke” είναι ένας από έναν αριθμό εξέχουσας εισάγει αυτή την εβδομάδα. Ευτυχώς, σας κρατάμε στο βρόχο παρέχοντας 12 από τα πιο δημοφιλή πάνινα παπούτσια που προσφέρονται τώρα καθώς και πέφτουν αυτήν την εβδομάδα!