Είναι τρελό να πιστεύουμε ότι το Yeezy 451 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του περασμένου έτους. Σε αντίθεση με οποιοδήποτε είδος παπουτσιού Kanye που έχουμε δει πριν, ή οποιοδήποτε είδος πάνινα παπούτσια για αυτό το θέμα, φαίνεται στην πραγματικότητα σαν κάτι απευθείας από την επιστημονική φαντασία του Ridley Scott, αλλοδαπός. Τώρα, ακριβώς ένα χρόνο αργότερα, πολύ περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης έχουν διαρρεύσει για το θερμό αναμενόμενο πάνινο παπούτσι, καθώς και είμαστε πέρα ​​από το Hyped!

Σύμφωνα με το Instagram Indients @CharlesCharlyc, το 451 θα είναι το πρώτο παπούτσι που δεν εκτοξεύει yeezy που δεν λειτουργεί αύξηση ή μεσαία σόλα Adiprene. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικά παχύ σύστημα αφρού που εκτείνεται στο πλεκτό πάνω προς την περιοχή του αστραγάλου σαν μια καυτή φλόγα. Επιπλέον, σύμφωνα με το Photoshop του, το 451 ενδέχεται να μειωθεί στο ίδιο ακριβώς κουτί από χαρτόνι που έχουμε έρθει να αγαπήσουμε, με το Big “451”. γράμματα στην κορυφή.

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, το @CharLesCharlyc ορίζει ότι το Adidas Yeezy 451 θα μειωθεί κάποια στιγμή στα τέλη του 2019. Ας καταλάβουμε αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά Η πλήρης σειρά πάνινα παπούτσια της Adidas!

Εικόνες μέσω CharlesCharlyc