Τι υπάρχει για να μην μου αρέσει το ολοκαίνουργιο Nike Dunk Low “Team Green”; Ένα από τα ρεύματα καθώς και τα μεγαλύτερα χρώματα για να χτυπήσει τη σιλουέτα μπάσκετ, φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το Dunk High “Pro Green” που εισήγαγε στο τέλος του περασμένου έτους. Εάν δεν ήσασταν οπαδός της υψηλής κορυφής, καθώς θέλετε κάτι λίγο πιο ευέλικτο, τότε εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι τώρα!

Διαθέτοντας μια τραγανή δερμάτινη κατασκευή, το “Team Green” λειτουργεί σε μια εξαιρετική λευκή βάση, ενώ τα σκοτεινά οικολογικά πάνελ κάνουν τη μέθοδο τους σε όλο το παπούτσι. Σίγουρα θα κάνουν άλλα sneakerheads φιλικά με το φθόνο, η Nike Branding είναι κεντημένη στη γλώσσα καθώς και το τακούνι, ενώ ένα δίδυμο Swooshes γλιστρά κομψά στα πλευρικά και τα μεσαία πλευρικά τοιχώματα.

Εικόνα μέσω του Brandon1an
Μεταβάλλοντας την εστίασή σας κάτω κάτω, θα ανακαλύψετε μια λευκή μεσαία σόλα που αντισταθμίζει εντελώς την αντίθεση. Ενώ η μάρκα Beaverton θα μπορούσε να αφήσει ακριβώς την εξωτερική σόλα από καουτσούκ μαύρη, καθώς και να το ονομάσει μια μέρα, έκαναν το ιδανικό τηλεφώνημα, επίσης να το βυθίσουν σε μια συμπληρωματική φιλική προς το περιβάλλον απόχρωση, συνδέοντας το dunk μαζί με την καλύτερη αρμονία.

Τώρα για αυτή την σημαντική ημερομηνία κυκλοφορίας. Εάν απαιτήσετε το Nike Dunk Low “Team Green” στην προσωπική σας συλλογή αυτή τη σεζόν, τότε πρόκειται να μειωθεί είτε στις 16 Απριλίου είτε στις 21 Απριλίου. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για μια επαληθευμένη ημερομηνία εισαγωγής, το Nike Dunk Low “Black/Oil Green” παρουσιάζει έναν ολόκληρο συνδυασμό εκτυπώσεων καμουφλάζ!

Εικόνα μέσω του Brandon1an