νωρίτερα φέτος, η Beyoncé αποκάλυψε τη συλλογή Ivy Park X Adidas καθώς και αμέσως ήμασταν τρελοί ερωτευμένοι. Μια εταιρική σχέση που είχε αρχικά πειράξει τον Απρίλιο του 2019, η κάψουλα που προσφέρθηκε αρκετά σε μια στιγμή, καθώς και δεν ήμασταν καθυστερημένοι. Μετά από πάνω από έξι μήνες ραδιοφωνικής σιωπής, φαίνεται ότι οι δύο μάρκες θα επανενώνονται όταν για άλλη μια φορά για ένα πακέτο τεσσάρων-shoe, καθώς και εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι τώρα!

Μία από τις πιο βασικές συνεργασίες της Adidas στην ιστορία, η Βασίλισσα Β θα κλωτσήσει τη δεύτερη συλλογή της με το SuperSleek 72 “Core Black” καθώς και μια Ultra αύξηση 1,0 “hi -res κίτρινο” – πιθανότατα ως σύσταση για το βραβείο της Studio Album “Lemonade” που κυκλοφόρησε το 2016.

Παράλληλα με αυτά τα δύο, ο Bey θα πέσει επίσης το φόρουμ τόσο σε υψηλές όσο και σε χαμηλές παραλλαγές. Μία από τις πιο υποτιμημένες σιλουέτες τριών λωρίδων μέχρι σήμερα, θα χτυπήσει τα ράφια σε “πράσινη απόχρωση” καθώς και “λευκά υποδήματα” αντίστοιχα, αντίστοιχα, και οι δύο θα λειτουργήσουν ένα ιμάντα αστραγάλου Velcro για την υπέρτατη εφαρμογή κλειδώματος.

Εικόνα μέσω py_rates

Εικόνα μέσω py_rates
Φυσικά, δεν θα ήταν μια απελευθέρωση του Ivy Park χωρίς μια πλήρη συλλογή ειδών ένδυσης. Η εισαγωγή του Ιανουαρίου βυθίστηκε σε αμφισβητήσιμη κόκκινη και πορτοκαλί παλέτα, οπότε είναι χωρίς κίνδυνο να υποθέσουμε ότι ο Yoncé θα αγκαλιάσει μια επιλογή χρωμάτων αυτή τη φορά γύρω. Ό, τι κι αν είναι, θα επεκταθούν προς μια ευρεία ποικιλία από σακάκια, παντελόνι, παλτά, μπλουζάκια, καθώς και αθλητικά σουτιέν.

Αυτή τη στιγμή, πολύ δεν γίνεται κατανοητό τίποτα άλλο για τη συλλογή του επόμενου Ivy Park του Beyoncé, αν και αναμένεται να μειωθεί κάποια στιγμή στο τέλος του έτους γύρω από την περίοδο των διακοπών. Ας καταλάβουμε ποιο ζευγάρι αισθάνεστε περισσότερο, καθώς και σε άλλες ειδήσεις που σχετίζονται με τους καλλιτέχνες, η συνεργασία OVO X Nike Air Force 1 της Drake είναι τελικά στα έργα!

Εικόνα μέσω py_rates

Εικόνα μέσω py_rates