, όσο και το τεράστιο καλοκαίρι τόσο για τον Nigo όσο και για τον καλλιτέχνη Kaws Brian Donnelly. Ο Nigo μόλις ολοκλήρωσε ένα επαναλαμβανόμενο σύνολο ενδυμάτων του Levi, εκτός από τις δυνάμεις του Virgil Abloh στις αρχές Ιουνίου για τη συλλογή LV2 του Louis Vuitton. Μαζί με αυτές τις προσπάθειες, η Kaws συνεργάστηκε με την Sacai για τη συλλογή του “Wearable Art” καθώς και για την επανέκδοση του λογότυπου κιμαλιού. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι όλα αυτά τα βραβεία, οι δύο έχουν αποφασίσει τώρα να συνδεθούν για τη δική τους συνεργασία.

Ο φημισμένος ιαπωνικός σχεδιαστής μόδας Nigo πήρε στο Instagram χθες να αποκαλύψει φαινομενικά την εταιρική σχέση μέσω μερικών αφηρημένων εικόνων. Τα στιγμιότυπα που περιείχαν γνωστά ανθρώπινα έκαναν θέματα όπως το Heart Graphic, το λογότυπο της κεφαλής καθώς και το λογότυπο Bear, τα οποία έχουν παρασχεθεί η θεραπεία KAWS με τα μάτια της υπογραφής «Χ».

Σε αυτό το σημείο παραμένει να δούμε τι ακριβώς θα περιέχει αυτή η εταιρική σχέση, ωστόσο μπορούμε μόνο να φανταστούμε ότι είναι πιθανό να είναι μια ποικιλία αξεσουάρ καθώς και ρούχα. Λάβετε υπόψη σας για να το κρατήσετε κλειδωμένο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή για όλα τα τελευταία! Σε άλλες ειδήσεις, ρίξτε μια ματιά στο Nike Dunk Low “Brooklyn Nets”.

ψευδής