συνεχίζοντας σε ένα ξεφάντωμα εξαιρετικών συνεργασιών, μέγεθος πωλητή με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο; έχει μόλις αποκαλύψει τη νεότερη ομαδική του προσπάθεια με το SWOOSH καθώς και αυτή τη φορά γύρω από το δίδυμο έχει θέσει να εργαστεί για το μόλις πρόσφατα αναβίωσε τη Nike Air Huarache. Αθλητισμός ενός παρόμοιου συνδυασμού χρωμάτων με το Air Max 180 “ACG” που και οι δύο μάρκες ασχολήθηκαν με το 2010, είναι η κατάργηση ότι αυτό το ζευγάρι επηρεάζεται επίσης από τη γνωστή γραμμή όλων των συνθηκών, καθώς και απολύτως αγαπάμε ακριβώς πώς Φαίνεται μέχρι τώρα.

Παρουσιάζοντας υλικά premium καθώς και ένα δυναμικό χρωματικό σχέδιο, αυτό το huarache μας οδηγεί πίσω στις χρυσές μέρες της σιλουέτας, καθώς και αυτή που θα θέλουν να πάρουν χωρίς αμφιβολία πολυάριθμους OG Sneakerheads. Πρώτα εισήχθη το 1992, το Huarache είναι μια λατρευτική παραδοσιακή σιλουέτα που μόλις πρόσφατα είδε μια σημαντική αναβίωση χάρη στις διαφημιστικές εκστρατείες της Nike, με πολλά εξαιρετικά ζεύγη GR και περιορισμένης έκδοσης στη μέθοδο σύντομα.

Εικόνα μέσω μεγέθους; μέγεθος; x Nike Air Huarache

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω μεγέθους; μέγεθος; x Nike Air Huarache

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Που αποτελούνται από αποχρώσεις μοβ, ροζ, κίτρινου, κόκκινου και μαύρου, το άνω, κατασκευάζεται από ένα μείγμα από premium suede καθώς και συνθετικό πλέγμα, με το κτίριο που μοιάζει με κάλτσες να αγκαλιάζει το πόδι σας άνετα, σύμφωνα με την αρχική εκστρατεία μάρκετινγκ για το μάρκετινγκ για το huarache. Διατηρούνται σταθερά σε τοποθεσία από ένα backstrap, καθώς και ειδικά για την περιοχή branding βρίσκεται στη γλώσσα. Όλα αυτά κάθεται πάνω από μια μεσαία σόλα πλήρους μήκους που είναι διακοσμημένο με λεπτομέρειες στίξεων, μια παραδοσιακή λειτουργία ανάμεσα σε πάνινα παπούτσια με θέμα την ACG.

Εάν θέλετε να πάρετε τα χέρια σας στο μέγεθος; X Nike Air Huarache, τα μεγάλα νέα είναι ότι το ζευγάρι έχει οριστεί να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά μέσω μεγέθους; Λιανικές θέσεις καθώς και σε απευθείας σύνδεση, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για όλες τις πιο πρόσφατες ειδήσεις, καθώς και ενημερώσεις σχετικά με αυτήν την έκδοση, καθώς και τόσο πολλά άλλα. Ενώ είστε εδώ, φροντίστε να επιθεωρήσετε τη νεότερη συλλογή Gore-Tex της Stussy!

Εικόνα μέσω μεγέθους; μέγεθος; x Nike Air Huarache

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα