μετά την επιτυχή εισαγωγή τόσο του “μονάρχη” όσο και των χρωμάτων “θορύβου Aqua”, τακτικοί συνεργάτες Patta καθώς και Nike καθώς και πίσω στο Για άλλη μια φορά με την επίσημη αποκάλυψη του Patta X Nike Air Max 1 “Rush Maroon”. Το δίδυμο συνεργάστηκε εδώ και πολλά χρόνια, με τον ολλανδό λιανοπωλητή να παράγει μερικά από τα πιο hyped AM1 όλων των εποχών στο παρελθόν.

Ενώ οι δύο τελευταίες παραδόσεις ήταν κατασκευασμένες από σουέτ καθώς και ταιριάζουν μαζί, καθώς και παραδοσιακά μπλοκαρίσματα χρωμάτων AM1, αυτή η νέα έκδοση επιλέγει το Premium Leather Building με πολύ πιο λεπτό μπλοκάρισμα χρωμάτων για εναλλασσόμενη εμφάνιση. Παρόλο που μπορεί να μην δείχνουν την ίδια ακριβώς vintage flair, σίγουρα εξακολουθούν να φαίνονται φανταστικά στα πόδια, καθώς και θα είναι ένας άμεσος αστυνομικός για πολλούς οπαδούς υποδημάτων.

Εικόνα μέσω Pattapatta x Nike Air Max 1 “Rush Maroon”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nikepatta x Nike Air Max 1 “Rush Maroon”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Οι λάσπες δείχνουν το ίδιο ακριβώς τροποποιημένο σχήμα “κύματος” που είναι μια εντελώς ανανεωμένη εμφάνιση για το Air Max 1, με το branding να έρχεται στο είδος των λογότυπων Swoosh καθώς και Mini Swoosh Logos σε κάθε πλευρά, μαζί με την επωνυμία Patta στις γλώσσες που οι οποίες επισημαίνει τη συνεργατική φύση της απελευθέρωσης. Μια πορτοκαλί εσωτερική επένδυση συμπληρώνει την κατά τα άλλα κυρίως κατσαρόλα, ενώ η εμφάνιση ολοκληρώνεται με μια off-white midsole που κρύβει ένα ορατό σύστημα Nike Air Max στη φτέρνα.

Εάν έχετε ήδη κοιτάξει αυτό το τελευταίο Patta X Nike Partnership καθώς και αναρωτιέστε ακριβώς πώς μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε ένα ζευγάρι, τα μεγάλα νέα είναι ότι τα πάνινα παπούτσια μαζί με μια συνοδευτική συλλογή ενδυμάτων πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Patta στις 19 Νοέμβριος, ενώ μια έκδοση Nike SNKRS θα συμμορφωθεί με παρόλο που δεν υπάρχει επαληθευμένη ημερομηνία για αυτό ακόμα. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο δεξιά εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα τελευταία καθώς και ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε αυτήν την ενημέρωση σχετικά με το Travis Scott X Nike Air Max 1 εκτόξευση!

Εικόνα μέσω Pattapatta x Nike Air Max 1 “Rush Maroon”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Pattapatta x Nike Air Max 1 “Rush Maroon”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα