όλων των αξιομνημόνευτων κυκλοφορίας από τις γιορτές της Ημέρας του 2008, υπήρχε ένας νεοφερμένος που ήταν πολύ πιο καινοτόμος από τα υπόλοιπα. Την εποχή εκείνη, το Air Max 270 παρουσίασε τη μεγαλύτερη μονάδα Air Heel της Nike. Ήταν ένα παπούτσι που αμέσως αιχμαλωτισμένα sneakerheads πριν πάρει την εξουσία ως συρραπτικό.

Τώρα, περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, και ένα από τα πρώτα και πιο δημοφιλή στυλ που έχουν ξεκινήσει απλά αποκατασταθεί στη Nike UK!

Το Nike Air Max 270 ‘Dusty Cactus’ ήταν ένα φόρο τιμής με το διάσημο Air Max 93 του ίδιου ονόματος.

Ακριβώς όπως αυτός ο εκπαιδευτής ρετρό, οι ζωντανές επιτυχίες του τυρκουάζ χαρακτηριστικό παράλληλα με ένα λευκό και μαύρο πάνω. Εντούτοις, όταν οι ομοιότητες ακραία, ωστόσο, καθώς το AM270 διαθέτει υπερσύγχρονα υλικά και ένα φουτουριστικό κατασκεύασμα. Όλα ξεκινούν με ότι 270 μοίρες μαξιλαριού ταιριάζουν με την άνεση ενός διάτρητου κεφαλαίου νεοπρένι.

Διατίθεται ξανά σε λειτουργία πλήρους μεγέθους, ο «Dusty Cactus» ενώνει πολλά άλλα εντελώς νέα στυλ. Ρίξτε μια ματιά σε εκείνους εδώ και μείνετε κολλημένοι στο @thesererestocks για περισσότερες από τις καλύτερες ειδοποιήσεις πάνινα παπούτσια!