Όλοι εσείς οι πιστοί οπαδοί του @Thesolerestocks αναμφισβήτητα θα είναι εξοικειωμένοι με τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας. Ήταν μια άλλη ταραχώδη λίγες μέρες που έγιναν ακόμα πιο συναρπαστικές από κάποια εκπληκτική αποκατάσταση. Αυτό περιλαμβάνει μερικές από τις πιο περιζήτητες Jordan 1s του τρέχοντος έτους. Εδώ ρίχνουμε μια ματιά σε όσους παρακάτω, κάθε ζευγάρι που αποκαταστάθηκε μέσω ενός σημαντικού λιανοπωλητή του Ηνωμένου Βασιλείου!

Ιορδανία 1 Defiant | Ανακατασκευή στο Foot Locker UK

Η μόδα Couture εμπνέει αυτή τη μοναδική Ιορδανία 1 – το πρώτο του είδους που διαθέτει μια κόκκινη λωρίδα που είναι γεμάτη από το πάνω μέρος. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι τα μεγέθη εξακολουθούν να κάθονται μετά από μια μεγάλη ανακατασκευή μέσω του ντουλαπιού ποδιών!

Ιορδανία 1 χαμηλό μαύρο δάχτυλο | Ανακατασκευή στο Nike UK

Η φετινή αναβίωση του Jordan 1 Low έχει ήδη δει ένα πλήθος αποκλεισμών να είναι ζωντανή. Αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές από το πακέτο ήταν αυτό το Colourway OG, ένας εντυπωσιακός συνδυασμός κόκκινου και μαύρου. Εάν χρειάζεστε περισσότερους λόγους για να αστυνομικούς, αυτά είναι τώρα διαθέσιμα με 20% έκπτωση στη Nike χρησιμοποιώντας τον κωδικό May2019.

Ιορδανία 1 Mid Hyper Pink | Ανακατασκευή στο Footasylum

Γρήγορα για να πετάξετε από τα ράφια όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα, πολλοί από εσάς έμειναν τραβηγώντας τις λίστες eBay. Ευτυχώς, αυτά είναι τώρα πίσω στο απόθεμα αν και τα μεγέθη τρέχουν χαμηλά!

Ιορδανία 1 Μικρό Λευκό Γυμναστήριο Κόκκινο | Ανακατασκευή στο Footasylum

Μια άλλη επιστροφή για ένα κλασικό OG, αυτή η σιλουέτα Jumpman έχει γραπτό στοιχείο συλλέκτη σε όλο αυτό. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε καλά την κληρονομιά της Ιορδανίας, πρέπει να αγαπάτε το απλό θέμα μπλοκαρίσματος αυτού του ζευγαριού. Μια γενναιόδωρη διαδρομή μεγέθους επιστρέφει στο Footasylum.

Ιορδανία 1 Crimson Tint | Ανακατασκευή στο Foot Locker UK

Εάν στην αρχή δεν πετύχετε, ενεργοποιήστε αυτές τις ειδοποιήσεις για @TheSolerestocks !! Εδώ είναι ένα παπούτσι που πωλείται αμέσως, αλλά αρκετές μεγάλες αποδόσεις συνεχίζουν να χτυπούν τους λιανοπωλητές του Ηνωμένου Βασιλείου. Το τελευταίο μόλις προσγειώθηκε στο Foot Locker, αλλά δεν θα είναι γύρω για πολύ!