Η Adidas κάνει κύματα αυτήν την εβδομάδα. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της Beyoncé ως τον τελευταίο πρεσβευτή της μάρκας τους, τώρα εξετάζουμε την πρώτη ματιά στο θερμό αναμενόμενο παιδικό Gambino X Adidas Originals Nizza! Μια συνεργασία που αποκαλύφθηκε μέχρι το Σεπτέμβριο, είμαστε πέρα ​​από την έκδοση αυτής της κυκλοφορίας!

Πραγματικά πήραμε μια ματιά στο Nizza τον Φεβρουάριο, όταν το πολυεπιφαινικό πρωταγωνίστησε σε ένα εμπορικό Google Pixel 3. Βαμμένο σε μια πολύ μαλακή απόχρωση κρέμας, ένα αναξιοπαθούντα καμβά άνω χαρακτηριστικά για μια αιχμηρή αισθητική με συρρίκνωση που εμφανίζεται στο άνω και κορδόνια. Προς το μέτωπο, ένα ογκώδες φρουρό από καουτσούκ, κάνει την παρουσία του γνωστή για μια ρετρό εμφάνιση και για να το στρογγυλοποιήσει όλα, εκτός λευκού τριών λωρίδων που χτυπά τα πλευρικά και τα μέσα πλαϊνά πάνελ, ολοκληρώνοντας το απλό αλλά εντυπωσιακό σχέδιο.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για αυτό το παιδικό gambino x adidas Originals Nizza, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Τι πιστεύετε για αυτό το collab; Είσαι ενθουσιασμένος? Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Adidas!

Εικόνες μέσω Jemuelwong