Όταν πρόκειται για streetwear, το 2021 είναι η χρονιά του φόβου του Θεού Essentials. Μια αγορά που είναι ιδιαίτερα δύσκολο να σπάσει, ο Jerry Lorenzo έσπασε απολύτως τον τρόπο ζωής του τρόπου ζωής κατά την άνοιξη καθώς και τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς και τώρα, ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας πρόκειται να αναπαράγει την ίδια ακριβώς νίκη για το φθινόπωρο 2021.

Παρουσιάστηκε σε ένα ακόμα τραγανό lookbook, ο φόβος των θεμελιωδών στοιχείων του Θεού το φθινόπωρο 2021 δεν διαφέρει τόσο πολύ από αυτό που έχουμε δει πριν. Θα ανακαλύψετε τη συνηθισμένη επιλογή σας από hoodies, μπλουζάκια, καθώς και joggers εκτός από κάποια ειδική έκδοση πλεκτά κομμάτια που θα σας κρατήσουν άνετα κατά τη διάρκεια των ψιλοκομμένων μηνών. Ό, τι είναι δυνατά και περήφανα διακοσμημένο με το branding του Lorenzo σε όλα τα ανώτατα όρια, καθώς και θα εμφανιστεί σε μια επιλογή ουδέτερων τόνων εκτός από τη νέα μουστάρδα καθώς και τις αυξημένες ροζ παλέτες.

Εικόνα μέσω φόβου του Θεού
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω φόβου του Θεού
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Μετά την πώληση σε απλά δευτερόλεπτα τον περασμένο μήνα, η ποικιλία της ομίχλης έχει οριστεί για να πάρει ένα resock αύριο! Οι έμποροι λιανικής πώλησης δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο @ThesolesUpplier καθώς και στο @TheSoLestyle στο Twitter για την καλύτερη δυνατότητα σας για μπάτσο!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο φόβος των θεμελιωδών σταθμών του Θεού το φθινόπωρο 2021 θα προσφέρει πολύ γρήγορη για άλλη μια φορά όταν πέφτει αύριο στις 24 Σεπτεμβρίου, οπότε βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε με @thesolerestocks σε κατάσταση οτιδήποτε επιστρέφει στο απόθεμα! Ας καταλάβουμε ποια κομμάτια χειριστείτε για να εξασφαλίσετε, καθώς και αν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος να αγοράσετε, επιθεωρήστε τον τελικό φόβο του God Fundamentals Size Guide εδώ!

Εικόνα μέσω φόβου του Θεού
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω φόβου του Θεού
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα