μέσω της επίδειξης DNA
Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, η Action Bronson έριξε μια ποικιλία ειδικών Adidas Ultra Boosts κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το GQ. Ενώ ρίχνει τρία χρώματα από το σακίδιο του Kith, εξηγεί: “Αυτό συμβαίνει ως συνεργασία με την Adidas που κάνω”. Γρήγορα μπροστά ένα χρόνο, καθώς φαίνεται ότι η έντονα αναμενόμενη εταιρική σχέση έχει ακυρωθεί. Κρατώντας αυτό που λέγεται, εξετάζουμε καλύτερα τι θα μπορούσε να ήταν ένα από τα καλύτερα UB Collabs που υπάρχουν.

Εικόνες ευγενική προσφορά του DNA Show, η δράση Bronson X Adidas Ultra αύξηση είναι τόσο ξεχωριστή όσο παίρνει. Κατασκευασμένο από το Primeknit που έχει οχυρωθεί από τη διαφανή ταινία γύρω από το κουτί των δακτύλων, μια εκτύπωση Realtree Camo αναλαμβάνει ολόκληρο το άνω, ενώ οι ματ μαύρες πινελιές κάνουν τη μέθοδο τους στα μάτια, το κύπελλο τακουνιών, καθώς και την πλήρη αύξηση της μεσαίας σόλας, που είναι επενδεδυμένο με ένα Στερεμένος από καουτσούκ για ανθεκτική έλξη με κάθε βήμα.

Εικόνα μέσω της εκπομπής DNA

Εικόνα μέσω της εκπομπής DNA
“Adidas”; Η επωνυμία χαρίζει τη γλώσσα σε μια φωτεινή πορτοκαλί σκιά, καθώς και μια συμπληρωματική καρτέλα έλξης κοσμεί τη φτέρνα για μια αντιπαραβαλλόμενη αισθητική που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια. Αυτό συμπληρώνει εντελώς τους πορτοκαλί τόνους της καμουφλάζ, με αποτέλεσμα ένα όμορφα ισορροπημένο παπούτσι που θα ήταν πρωταθλητής αν πραγματικά έβλεπε το φως της ημέρας.

Γιατί οι τρεις λωρίδες του αμερικανικού ράπερ έπεσαν με ένα συνολικό μυστήριο, ωστόσο σε ένα επεισόδιο του πλήρους μεγέθους του συγκροτήματος, ο φτωχός του γερμανικού τεράστιου δηλώνει ότι «το πατήσαμε», συζητώντας ότι ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε Realtree σε πάνινα παπούτσια, καθώς και ενδεχομένως υπονοώντας ότι η Adidas πήρε επίσης πολύ καιρό για να μειώσει τη συνεργασία του, με αποτέλεσμα άλλες μάρκες που χρησιμοποιούν το μοτίβο μπροστά του.

Εικόνα μέσω της εκπομπής DNA

Εικόνα μέσω της εκπομπής DNA
Είναι χωρίς κίνδυνο να υποθέσουμε ότι η δράση Bronson X Adidas Ultra αύξηση δεν θα πάρει ποτέ μια δημόσια απελευθέρωση, ωστόσο ελπίζουμε ότι το δίδυμο Power θα πάρει απλά μαζί! Ας καταλάβουμε αν θα έχετε τακτοποιήσει αυτά, καθώς και βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για τις πιο πρόσφατες και μεγαλύτερες ειδήσεις στον κόσμο των αθλημάτων!