Μετά από να πάρει μια ματιά στο 4D-5923 τον περασμένο μήνα, μοιάζει με τα πρωτότυπα adidas θα πέσει ακόμα ένα Futurecraft 4D Silhouette, με τη μορφή του Adidas ZX 4000 4D , Και αγόρι, είναι τρελό.

Ένα μάθημα σε μοναδικό στυλ πάνινα παπούτσια, το άνω άνω στρώμα ZX 4000 4D είναι κατασκευασμένο από ένα συνδυασμό υλικών, συμπεριλαμβανομένου του Premium Suede και του αναπνεύσιμου πλέγματος. Βαμμένο σε μαύρο χρώμα, χτυπήματα μπλε, γκρι και κόκκινο είναι παρόντες για ένα ποπ χρώμα. “Amy2k”; Η επωνυμία μπορεί να δει στη γλώσσα, γραμμένη σε ρετρό γραμματοσειρά.

Τώρα, για το Pièce de Résistance. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το στρέψης ZX 4000 4D κάθεται στην κορυφή ενός πλήρους μήκους Futurecraft 4D midsole που βυθίστηκε σε μια «πράσινη» απόχρωση και για να το στρογγυλοποιήσει όλα, όπως υπονοεί το όνομά του, το φουτουριστικό πάνινο παπούτσι χρησιμοποιεί την τεχνολογία στρέψης της Adidas, προσφέροντας υψηλότερα βαθμοί υποστήριξης και σταθερότητας, και επιτρέποντας στο midfoot να προσαρμοστεί στο έδαφος αβίαστα.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το Adidas Originals Torsion ZX 4000 4D, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Τι πιστεύετε για αυτό το πάνινο παπούτσι; Θα γυρίσετε; Ποια άλλα δύο πάνινα παπούτσια θέλετε να δείτε μαζί; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων παρακάτω! Σε σχετικές ειδήσεις, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Futurecraft 4D της Adidas είναι τόσο σημαντικό.

Εικόνες μέσω Yankeekicks