Λοιπόν, είναι επίσημο. Συνδυάζοντας με μια σειρά από διαρροές καθώς και teasers, το Tom Sachs X Nikecraft Mars Lawn 2.5 έχει πλέον επαληθευτεί από την ίδια την μάρκα Beaverton. Σε συνεργασία με τον σύγχρονο καλλιτέχνη που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, αυτή είναι η τέταρτη σιλουέτα του με το Swoosh, καθώς και εδώ είναι ακριβώς πώς μπορείτε να πάρετε ένα ζευγάρι νωρίς.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Mars Lawn 2.5 βασίζεται στο εξαιρετικά πολυπόθητο Mars Lawn 2.0, ωστόσο με μερικές τσιμπήματα εδώ καθώς και εκεί. Διατηρώντας το αρχικό καφέ καθώς και το κόκκινο σχέδιο χρωμάτων που όλοι μας καταλαβαίνουν καθώς και την αγάπη, φαίνεται ότι τα υλικά έχουν αναδιαμορφωθεί πλήρως για μια πιο σκληρή μορφή καθώς και το φινίρισμα. Στην πραγματικότητα, θα ανακαλύψετε ακόμη και καουτσούκ στο μπροστινό μέρος σαν ένα ζευγάρι παραδοσιακών μπότες εργασίας.

Στο πλαίσιο της εκτόξευσης, η Sachs καθώς και η Nike θα παρέχουν τη δυνατότητα να φορέσουν το παπούτσι. Εάν έχετε επιλεγεί, θα απαιτήσετε να καταγράψετε την εμπειρία σας καθώς και να συνθέσετε όλα τα σχόλιά σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Στη συνέχεια, τα ζεύγη θα επιστραφούν, θα μελετηθούν, θα επισκευαστούν, καθώς και θα επανεκδοθούν, παρόμοια με την προσπάθεια Loop DNA Ultra Boost που εισήγαγε η Adidas νωρίτερα αυτό το έτος.

“Με αυτή τη συγκεκριμένη πρόκληση, εμπλέκουμε τους ανθρώπους να πιστεύουμε πραγματικά σε αυτό το παπούτσι καθώς και να φέρουμε διαφορετικές προοπτικές, τόσο πολιτιστικά όσο και περιβαλλοντικά. Αυτή είναι μια ευκαιρία να προσκαλέσουμε ένα ευρύτερο κοινό για να απολαύσουμε πραγματικά το προτιμώμενο μέρος της διαδικασίας – Ανακαλύπτοντας για τα πράγματα καθώς και την παραγωγή υλικών. ”

Εάν θέλετε να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα Tom Sachs X Nikecraft Mars Lawn 2.5, θα απαιτήσετε να υποβάλετε ένα βίντεο ενός λεπτού μέσω του Instagram. Οι πλήρεις λεπτομέρειες μπορούν να ανακαλυφθούν στο παραπάνω βίντεο. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτήν την επερχόμενη συνεργασία, καθώς και στις Associated News, το Ambush X Nike Dunk High “Lethal Pink” έχει τελικά μια ημερομηνία κυκλοφορίας!

Εικόνα μέσω Nike