για την Air Jordan 35 – την επόμενη γενιά των παπούτσια της Jordan Brand. Το αποκορύφωμα της τεχνικής καινοτομίας καθώς και των υλικών υψηλής ποιότητας, ο επόμενος εκπαιδευτής γυμναστικής της Nike είναι τόσο φουτουριστικός όσο έρχονται, καθώς και εδώ είναι απολύτως οτιδήποτε απαιτείτε να γνωρίζετε.

Επισήμως αποκαλύφθηκε σήμερα στην εκδήλωση Air Jordan 35 Online, Craig Williams, Πρόεδρος της Jordan Brand, καθώς και Ari Chambers από την έκθεση Bleacher, κατέλαβε το επίκεντρο της σκηνής για να εκθέσει τη σιλουέτα. Μαζί μαζί τους, ο Tate Kuerbis, ο σχεδιαστής υποδημάτων Sr., καθώς και ο σχεδιαστής του AJ35, καθώς και οι αθλητές Jayson Tatum, Kia Nurse, Rui Hachimura, καθώς και Guo Ailun ήταν επίσης εκεί για να παρουσιάσουν τι θα ακολουθήσει για τον Michael Jordan- Helmed Brand.

Εικόνα μέσω Nike
Φτάνοντας ακριβώς εγκαίρως για να γιορτάσει την 30η επέτειο της Air Jordan 5, το Air Jordan 35 είναι μια άμεση συνέχεια του περασμένου έτους AJ34. Με την ίδια ακριβώς πλάκα έκλειψης καθώς και με ζουμ αέρα, και οι δύο αυτές τεχνολογίες έχουν ανυψωθεί για επιπλέον άνεση εκτός από την αποτελεσματική απόδοση ενέργειας. Δανείζοντας μοναδικές πτυχές από το AJ5, συμπεριλαμβανομένου του στυλ της γλώσσας καθώς και των χυτευμένων λοβών αφρού, έχει ενσωματωθεί με μια μεγάλη ποικιλία από εξωφρενικά κομψά υλικά, όπως το δέρμα καθώς και το σουέτ.

Μια εντελώς ανανεωμένη εξωτερική σόλα από καουτσούκ κάνει το μεγάλο ντεμπούτο της εδώ. Διαθέτοντας ένα μοτίβο πρόσφυσης ψαριών, είναι ιδανικό για πολυδιάστατα footwork, παρέχοντας στους αθλητές με ένα ανώτερο πρώτο βήμα καθώς και την ικανότητα να κόβουν την δεκάρα.

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike

1
2
3
4
5

Δείτε περισσότερα

Από την άποψη των χρωμάτων, το “κέντρο βάρους” θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου ως νεύμα στο OG AJ5. Στη συνέχεια, ο “πολεμιστής” του Rui Hachimura θα μειωθεί στις 21 Οκτωβρίου, συμμορφώθηκε με το “Fire Red” στις 11 Νοεμβρίου. Ένα fan favourite πρέπει να είναι το “Bayou Boys” που σχεδιάστηκε ιδιαίτερα για τη Zion Williams καθώς και θα μειωθεί στις 30 Νοεμβρίου, καθώς και η στρογγυλοποίηση της πρώτης συλλογής θα είναι το “Morpho” του Guo Ailun που θα προσγειωθεί τον Δεκέμβριο τον Δεκέμβριο τον Δεκέμβριο 24η.

Το Nike Air Jordan 35 πρέπει να είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σιλουέτες Jumpman σε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Τοποθετήστε το να μετακινήσετε εντελώς το παιχνίδι, ας καταλάβουμε ποια χρωματιστή αισθάνεστε περισσότερο! Στις Associated News, η Jordan Brand Holiday 2020 Vintage Collection μόλις αποκαλύφθηκε!

Εικόνα μέσω Nike