Το παιχνίδι των Thrones X Adidas Ultra αύξηση συλλογή συναντήθηκε με έναν τόνο διαφημιστικής εκστρατείας όταν τελικά κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, με ένα χρωματιστό ιδιαίτερα σχεδόν σχεδόν Πώληση αμέσως. Τούτου λεχθέντος, οι «House Targaryen Dragons» έλαβαν τώρα μια αποκατάσταση στο Foot Locker UK και είναι κυριολεκτικά φωτιά!

Βαμμένο σε ένα μαύρο χρωματικό σχέδιο, μια παύλα φλογερών κόκκινων χτυπά το κουτί των ποδιών για μια ποπ αντίθεση. Οι δολοφονημένες πινελιές έπειτα χτύπησαν το κλουβί, το κύπελλο τακούνι και το πλήρες μήκος αυξάνουν τη μεσαία σόλα, η οποία τελειώνει με μια ανθεκτική ηπειρωτική εξωτερική σόλα. Για να τα στρογγυλεύουμε όλα, μια ετικέτα “φωτιάς και αίματος” χτυπά την περιοχή της φτέρνας, ενώ ένα μοτίβο Got Dragon χαρίζει το πίσω μέρος της γλώσσας, υπενθυμίζοντας σας ότι αυτό δεν είναι παλιό UB.

Είτε είστε οπαδός της σειράς Fantasy Hit είτε είστε ακριβώς στην εμφάνιση για ένα ζευγάρι ευέλικτα πάνινα παπούτσια, το παιχνίδι των Thrones X Adidas Ultra Αύξηση «House Targaryen Dragons» είναι απόλυτος Cop. Διατίθεται τώρα στο Foot Locker UK, ενημερώστε μας αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι και ενώ βρίσκεστε εδώ, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Adidas τώρα!

Εικόνες μέσω του Yankeekicks