Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να λικνίζει ένα ζευγάρι λευκών εκπαιδευτών με τα ρούχα σας αυτό το καλοκαίρι; Έχετε μόλις περάσει σε ένα καλοκαιρινό ξεφάντωμα αγορών στο Adidas μετά την ανάγνωση του μέγιστου οδηγού μεγέθους της adidas, αλλά τώρα προσπαθείτε να βρείτε τα καλύτερα πάνινα παπούτσια για να ταιριάζει με αυτά τα μπλουζάκια και τα σορτς. Λοιπόν, δεν κοιτάξτε επιπλέον, όπως σας παρουσιάζουμε περήφανα το Adidas Forum Low “Cloud White”!

Το φόρουμ Adidas Low αρχικά έκανε το ντεμπούτο του το 1984 ως σιλουέτα απόδοσης μπάσκετ, αν και πήγε στο αρχείο των τριών λωρίδων λίγο μετά. Γρήγορα προς τα εμπρός στον κόσμο της μόδας που ζούμε τώρα, το μοντέλο επέστρεψε ως βασικό streetwear, λειτουργώντας ως κενό καμβά για πολλαπλές συνεργασίες και κλασικά χρώματα.

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αλλά σε αυτή την παράδοση, βλέπουμε ότι ο σχεδιασμός απογυμνώνεται στα βασικά της – μεταφέροντας ένα κατασκευασμένο από δερμάτινα πάνελ premium σε μια καθαρή λευκή απόχρωση. Το Tonal Three Stripes branding εξακολουθεί να είναι παρόν ως πάντα σε όλο το πλευρικό προφίλ για ένα επώνυμο άγγιγμα και ο ιμάντας αγκιστρωμένου και βρόχου υπογραφής του φόρουμ που προμηθεύει άνεση και πρόσθετη υποστήριξη στο δικαστήριο ολοκληρώνει το σχέδιο.

Λοιπόν, τι νομίζεις? Το φόρουμ Adidas Low “Cloud White” θα slotly slotly στην εναλλαγή του καλοκαιριού σας, οπότε κατευθυνθείτε προς την Adidas τώρα, ενώ μια διαδρομή πλήρους μεγέθους είναι ακόμα διαθέσιμη! Μπορείτε να μείνετε μπροστά από τις τρέχουσες εκδόσεις υποδημάτων και ειδήσεις εδώ πάντα στον μοναδικό πωλητή με οποιονδήποτε τρόπο. Σε παρόμοιες ειδήσεις, ο απόγονος X Adidas ZX 9000 “Λονδίνο” γιορτάζει ταπεινές αρχές.

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα