τον Αύγουστο, ο μοναδικός προμηθευτής ανέφερε ότι ο θρυλικός Hello Kitty X Nike Air Presto έλαβε τελικά μια δημόσια απελευθέρωση. Μία από τις πιο περίεργες συνεργασίες που έχει δει ποτέ η σιλουέτα, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2004, αλλά ποτέ δεν κατέληξε να πέφτει οπουδήποτε. Εάν είστε οπαδός αυτού του kawaii collab τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει, όπως εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα!

Η επιστροφή του Sanrio Presto περιβάλλει τον μύλο φήμης εδώ και αρκετό καιρό, αλλά νωρίτερα σήμερα, εικόνες ενός μπλουζάκι Hello Kitty Swoosh εμφανίστηκε σε απευθείας σύνδεση. Παίρνουμε επίσης αναφορές ότι αυτό θα συνοδεύεται από το OG “White” και το “Black” από το ’04 καθώς και ορισμένα όλα τα ολιγικά σχέδια, συμπληρώνονται με το ανώτερο νεοπρένιο με την αγαπημένη φιλική γάτα του καθενός.

Εικόνα μέσω κατσίκα
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω κατσίκα
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αν δεν έχετε δει ποτέ ή ακόμη και για το Hello Kitty X Nike Collab πριν, δεν θα ήμασταν τόσο έκπληκτοι. Σχεδιασμένο από το θρυλικό Steven Smith, ο οποίος σήμερα είναι επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού του Yeezy, προοριζόταν αρχικά να πέσει σε τέσσερα χρώματα με 500 ζευγάρια το καθένα. Ωστόσο, αυτό αργότερα μειώθηκε σε μόλις 12 ζευγάρια το καθένα και παραδόθηκε μόνο σε φίλους και μέλη της οικογένειας, οπότε αν δείτε ένα ζευγάρι στην άγρια ​​φύση τότε είναι η τυχερή σας μέρα.

Η φήμη έχει ότι η επερχόμενη συνεργασία Hello Kitty X Nike Air Presto θα πέσει κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς αναπτύσσεται. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτήν την επερχόμενη κάψουλα εμπνευσμένη από γάτα και ενώ είστε εδώ, εδώ είναι κάθε χρωμάτων Louis Vuitton X Nike Air Force 1 που γνωρίζουμε μέχρι τώρα!

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike