Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος με τις πιο δημοφιλείς κυκλοφορίες που μας έχουν κολλήσει στα τηλέφωνά μας όλη την ώρα προσπαθώντας να μείνουμε στην κατανόηση του Όλες οι πληροφορίες κυκλοφορίας. Είτε πρόκειται για μια επερχόμενη ανακατασκευή, εξέχουσα συνεργασία, είτε για νέα σιλουέτα, θα πρέπει να μείνετε ενημερωμένοι ή θα μείνετε πίσω, καθώς και για το αναμενόμενο Doorperson X Vault από τη συλλογή Vans Collection Landing στο Seel leterser reside response seel

Είτε μπορείτε να κάνετε πατινάζ είτε όχι, δεν έχουμε σκιά μιας ερώτησης ότι κάθε sneakerhead είχε ένα ζευγάρι εκπαιδευτών γυμναστικής Vans στη συλλογή τους. Εργαζόμενοι σε συνεργασία για πρώτη φορά με την Doorperson (οι πιο διαβόητες αποσκευές της Ιαπωνίας, καθώς και η ετικέτα αξεσουάρ από την Yoshida & Co.), ο διάσημος θρύλος υποδημάτων της Καλιφόρνια έχει αγγίξει το Τόκιο για να φέρει τα πιο εικονικά σχέδια skate σε όλα -Νεπή makeover.

Εικόνα μέσω φορτηγών
Οι ανεμιστήρες ευθυγραμμισμένες σιλουέτες, συμπεριλαμβανομένου του SK8-HI, slip-on, καθώς και δύο παραδοσιακών παλιών skool, είναι όλα διακοσμημένα με την υπογραφή πορτοκαλιού του Yoshida Porter που κατεβαίνει πάνω στην επένδυση κάλτσας, κορδόνια, εξωτερική σόλα βάφλας, αποφλοιώσιμη πλευρική λωρίδα, επίσης ως μανσέτα αστραγάλου στα ομολόγους. Το κουαρτέτο καλύπτει έναν συνδυασμό καμβά premium, καθώς και το Suede Upper ντυμένο με άμεσα αναγνωρίσιμο μοτίβο checkboard Vans που όλοι μας καταλαβαίνουν, όπως και στον πλευρικό τοίχο, καθώς και τα floral γραφικά εμπνευσμένα από το SoCal. Όλοι, ωστόσο, ένα παλιό Skool LX σε μια μυστική μαύρη απόχρωση, φέρνει μια χρωστική διαδρομή “Δασών Νύχτας” που προβάλλει σκούρες ελαιώδεις οικολογικές τόνους, που ολοκληρώθηκαν με λεπτομέρειες συν-μάρκα σχετικά με τις πέλματα.

Το Doorperson X Vault by Vans Collection πρόκειται να εισαγάγει στα καταστήματα επιλογής παγκοσμίως αυτή την Παρασκευή στις 20 Φεβρουαρίου, που συμμορφώθηκε με μια ευρύτερη μείωση που περιέχει ένα χαρτοφύλακα, πορτοφόλι, ετικέτες αποσκευών καθώς και πολύ περισσότερα, διατεταγμένα για να εμφανιστεί αργότερα σε αυτό έτος. Στις Associated News, μπορείτε ακόμα να αστυνομεύετε το Comme des Garçons X Vans Old Skool!

Εικόνα μέσω φορτηγών

Εικόνα μέσω φορτηγών