μετά την παγκόσμια σούπερ σταρ Pharell Williams κυκλοφόρησε τη συλλογή Adidas Basics Apparel πριν από πολύ καιρό, ο Pharell έχει μετατοπίσει την εστίασή του για άλλη μια φορά στο φημισμένο NMD Silhouette, και Το αποτέλεσμα είναι απολύτως όμορφο. Έτσι, αν είστε ένας μακροπρόθεσμος συλλέκτης της σειράς ανθρώπινων αγώνων του με τον γίγαντα των τριών λωρίδων, τότε θα πρέπει να προετοιμαστείτε για την επικείμενη κυκλοφορία του Pharrell X Adidas NMD Hu “Aqua Blue”.

Ντυμένος με ένα θερινό θέμα, το ανανεωμένο Adidas NMD απελευθερώνει μοντέλο απολαμβάνει σε ένα “aqua μπλε” χρωματισμό, επικαλύπτοντας το επάνω πάνω από το primeknit που έχει κατασκευαστεί. Όχι μόνο αυτό, αλλά η πλήρης αύξηση της μεσαίας σόλας που προκαλεί τα βύσματα EVA, και οι υπογραφές TPU Midfoot κλουβιά εξοπλισμένα με ένα συμβατικό σύστημα ρύθμισης στυλ σχοινιού συμμετέχουν επίσης στην ίδια σκιά για μια τόνη εμφάνιση. Αν και η επένδυση για κολάρο εμφανίζεται στο Stark Black για ένα χρώμα ποπ.

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Φυσικά, αυτή η συνεργασία Pharrell Williams X Adidas NMD HU δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τις επικαλύψεις του μπροστινού μέσου που διαθέτουν τη λέξη “ανθρώπινη φυλή” σε μια διεθνή γλώσσα. Το έχουμε ήδη δει σε κινεζικούς χαρακτήρες στο “ροζ” χρωματισμό, και όσον αφορά αυτό το ζευγάρι, διαθέτει τη λέξη “Uluntu” στο Xhosa, μια γλώσσα που ομιλείται στη Ζιμπάμπουε. Το περιζήτητο collab είναι τελικά πλήρης με σημαντικές αποτυπώσεις συν-μάρκα σε όλο, κυρίως το ένα στην καρτέλα Smooth Leather Heel.

Αυτοί οι φουτουριστικοί εκπαιδευτές είναι σίγουρα φτιαγμένοι για να γυρίσουν τα κεφάλια, οπότε ενημερώστε μας αν copping το Pharrell X Adidas NMD Hu “Aqua Blue” και κρατήστε το κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για να παραμείνει στο γνωστό όλων των adidas Το NMD κυκλοφορεί. Στις σχετικές ειδήσεις, αυτές οι 15 περιορισμένες εκδόσεις Adidas Drops είναι ακόμα διαθέσιμες τώρα!

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα