όπως λέει η παλιά παροιμία, “Οι προπονητές δεν παίζουν” και κανείς δεν πρόκειται να σκεφτεί ότι παίζεις με ένα από αυτά τα σακάκια εκπαιδευτών Nike Nika.

Αυτά τα πιο τρέχοντα κομμάτια Nike φτάνουν με μια κατασκευή νάιλον 100%, το καλύτερο για την προσθήκη κάποιων ελαφρών στρωμάτων πίσω στις ταιριάζει. Αυτά τα κομμάτια είναι βέλτιστα για να φορούν πάνω από την κορυφή ενός κουκούλα όταν ο καιρός αρχίζει να είναι πιο δροσερό. Κάθε κομμάτι έρχεται πλήρες με ένα ρυθμιζόμενο στρίφωμα Drawcord, τσέπες με το χέρι και ένα πλήρες κλείσιμο κουμπιού-κάτω στο μπροστινό μέρος του ενδύματος.

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Το ίδιο το σακάκι φτάνει σε τρεις παραλλαγές, “Los Angeles Lakers”, “Chicago Bulls” και “Brooklyn Nets”, με κάθε κομμάτι να αγωνίζεται τα λογότυπα τους αντίστοιχα παράλληλα με ένα εξατομικευμένο στυλ. Παράλληλα, βλέπουμε το λογότυπο Swoosh της Nike να εμφανίζεται με ακρίβεια στο αριστερό μανίκι.

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Κάθε κομμάτι αθλητικό ένα έθιμο χρωματιστό που εν μέρει κάνει μερικά από τα χρώματα της ομάδας του. Το κομμάτι του Chicago Bulls φτάνει στο “University Red/Black”, το κομμάτι Lakers στο “Black/Armadillo” και τέλος, το κομμάτι δίχτυα σε ένα βασικό “μαύρο/άσπρο”.

Εάν επιδιώκετε να μπείτε σε ένα από αυτά τα ελαφριά σακάκια εκπαιδευτών, θα σας ενθαρρύνουμε να μπείτε εκεί γρήγορα! Επιλέξτε τα μεγέθη που έχουν ήδη πωλήσει, οπότε μην χάσετε!

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα