, αφού πειράζει νωρίτερα φέτος, το Nike Dunk High “Black” έχει αποκαλύψει τελικά σε όλη του τη δόξα. Ο ιδανικός εναλλακτικός για την ενέδρα X Nike Dunk High που έπεσε το 2020, αυτό είναι ένα must-have για κάθε τύπο περιστροφής!

Εικόνα μέσω του Brandon1an
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Με ένα δερμάτινο κτίριο Premium που είναι ομαλό και ομαλό την ίδια στιγμή, το “μαύρο” αναπτύσσεται πάνω από μια καθαρή “λευκή” βάση, ενώ τα μυστικά μαύρα πάνελ τυλίγονται με χαρά γύρω από τον αστράγαλο, το τακούνι, καθώς και το toebox. Ένα Nike Swoosh γλιστράει κομψά στα πλευρικά και τα μέσα πλαϊνά πάνελ, συνδέοντας μαζί γύρω από την πλάτη όπου θα ανακαλύψετε μια μικρή καρτέλα έλξης.

Underfoot Θα ανακαλύψετε μια τραγανή midsole dunk. Αυτό στη συνέχεια είναι επενδεδυμένο με μια μαύρη εξωτερική σόλα καουτσούκ, οριστικοποιώντας το μινιμαλιστικό αριστούργημα.

Εικόνα μέσω του Brandon1an
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Ρυθμισμένο να μειωθεί κάποια στιγμή φέτος, το Nike Dunk High “Black” είναι ένα θα πρέπει να έχει για κάθε είδους συλλογή. Ας καταλάβουμε αν θα τα προσθέσετε στην προσωπική σας περιστροφή, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια καλύτερη ματιά στο στυλ θραύσματος του 2021’s style x nike dunk υψηλό “Πεκίνο”!

Εικόνα μέσω του Brandon1an
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα