Το Nike Air Max 1 είναι εύκολα ένα από τα πιο γνωστά πάνινα παπούτσια όλων των εποχών και έχει κάνει μια εξαιρετική επιστροφή σε όλο το 2020. Τώρα, καθώς το έτος αφορά το κλείσιμο, ένα Η ολοκαίνουργια παραλλαγή της σιλουέτας μόλις αποκαλύφθηκε με μια ενδιαφέρουσα συστροφή.

Ενώ με την πρώτη ματιά το Nike Air Max 1 “Summit White/Sail/Medium Khaki” μπορεί να μοιάζει με μια υποτιμημένη απελευθέρωση, αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είναι ειδικά αναπτυγμένο για να φθείρεται φυσικά με την πάροδο του χρόνου, δίνοντας στο παπούτσι μια προσωπική εμφάνιση με την πάροδο του χρόνου. Η Nike έχει παίξει με την ιδέα πριν, ωστόσο αυτό μοιάζει με την καλύτερη προσπάθεια ακόμα!

Εικόνα μέσω άσφαλτου χρυσού
Το Uppers φωνάζει υψηλής ποιότητας ακόμη και από μια πρώτη ματιά, με εύκαμπτο δέρμα που χρησιμοποιείται για να παρουσιάσει τη διάσημη επένδυση του AM1. Οι καμβά και τα πλέγματα είναι επίσης παρόντα σε όλα τα πάνινα παπούτσια, με το λογότυπο Swoosh της Nike να υπάρχει τόσο στις πλευρικές όσο και στις μεσαίες πλευρές και να κεντήματα στη γλώσσα και το τακούνι για ένα άλλο χαρακτηριστικό ειδικής έκδοσης.

Underfoot, μια καουτσούκ μεσαία σόλα παίζει φιλοξενεί σε άφθονο μαξιλάρι και φυσικά την ουσιαστική ορατή μονάδα αέρα που πρωτοστάτησε από τον Tinker Hatfield όταν το AM1 ξεκίνησε για πρώτη φορά μέχρι το 1987.

Εικόνα μέσω άσφαλτου χρυσού
Το Nike Air Max 1 “Summit White/Sail/Medium Khaki” πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα στους πωλητές σε όλο τον κόσμο, οπότε αν αγαπάτε αυτά τα φορητά Air Maxes τόσο πολύ όσο είστε σίγουροι ότι είστε Πώς να μπω! Εν τω μεταξύ, κρατήστε το κλειδωμένο καλύτερο εδώ στον μοναδικό πάροχο και δείτε το Kith X Nike AF1 “Νέα Υόρκη” που μόλις αποκαλύφθηκε!

Εικόνα μέσω άσφαλτου χρυσού