το περασμένο καλοκαίρι, ο Kanye West πήρε στο Twitter για να αποκαλύψει ένα μυστηριώδες φράγμα. Έχοντας μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το αφρό RNNR που είναι αργά αλλά σίγουρα αναλαμβάνει τις συλλογές πάνινα παπούτσια παντού, αυτό αποκαλύφθηκε αργότερα ως μια κοινή συνεργασία με την New York Knicks ‘Derrick Rose. Ενώ υπήρχε σίγουρα πολλή διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει το Kanye West X Derrick Rose “Yzy Rose” στην αρχή, συναντηθήκαμε με μισό χρόνο ραδιοφωνικής σιωπής … μέχρι τώρα, δηλαδή.

Την 1η Απριλίου, ο Rose πήγε στο Instagram για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την Kanye και την μάρκα Yeezy. Ενώ αυτό θεωρήθηκε αρχικά μια φάρσα του Απριλίου, η διατύπωση και το πλαίσιο φαίνεται να δηλώνουν διαφορετικά.

ψευδής

Σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο εκεί έξω, το Yzy Rose διαθέτει ένα ειδικό σχέδιο με ραβδώσεις που είναι κατασκευασμένο από μια κατασκευή all-foam για μια παράξενη βελούδινη εφαρμογή. Ένα ομαλό toebox προσθέτει μια παύλα μινιμαλισμού στην κατά τα άλλα μεγιστοποιητική εμφάνιση, ενώ μια βασική σχισμή στην κορυφή επιτρέπει στους χρήστες να γλιστρήσουν μέσα και έξω με ευκολία. Μια εκτεταμένη καρτέλα έλξης γύρω από την πρόσθετη δομή και υποστήριξη της πλάτης, ολοκληρώνοντας τον πραγματικά τρελό σχεδιασμό.

Ο Kanye West δεν ήταν ποτέ ένας για να κρατήσει πίσω όταν αφορά τα πάνινα παπούτσια του Adidas, αλλά το Kanye West X Derrick Rose “Yzy Rose” ωθεί το φάκελο στο επόμενο επίπεδο. Μόλις ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας, θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας ενημερώσουν, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το φράγμα και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να ρίξετε την πρώτη σας ματιά στο Yeezy βελτιώστε 700 MNVN “Blue Tint”!

Εικόνα μέσω του Derrick Rose
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα