Αν αγωνίζεστε να χωρέσετε σε αυτά τα μίλια αυτό το χειμώνα, τότε το Universal Works X Adidas Ultra Boost 19 γίνεται μόνο για εσάς. Το δεύτερο μέρος της συλλογής Adidas ‘Run City’, η οποία περιλαμβάνει επίσης συνεργασίες από ξύλο, γειτονιά και Monocle, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το τελευταίο έργο των τριών λωρίδων.

Σημειώνοντας την πρώτη φορά που συνεργάστηκαν με τη σύγχρονη βρετανική μάρκα ανδρικών ενδυμάτων, τα UB19s έρχονται σε δύο γήινες παλέτες χρώματος, συμπεριλαμβανομένου ενός ελαφρού μαύρου ζευγαριού και μιας καθαρής κρέμας. Το Primeknit 360 αποτελεί το πάνω μέρος για μια άνετη εφαρμογή που μοιάζει με κάλτσα, και αυτό κρατιέται στη θέση του με ένα βουτυρωτικό λείο Suede κλουβί που είναι εξαιρετικά υποστηρικτικό.

Εικόνα μέσω adidas
Φυσικά, δεν θα ήταν το καλύτερο παπούτσι που τρέχει ποτέ χωρίς πλήρη ώθηση μεσαία σόλα. Αυτό είναι επενδεδυμένο με μια πολύχρωμη ηπειρωτική εξωτερική σόλα, με αποτέλεσμα την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο μαξιλάρι, την ανταπόκριση και την πρόσφυση.

Πτώση παράλληλα με έναν τόνο ενδυμάτων, συμπεριλαμβανομένων σακάκι, γιλέκα, πουκάμισα, καλσόν, σορτς, καπέλα και τσάντες ώμων, το Universal Works X Adidas Ultra Boost 19 θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου, οπότε βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα εάν θέλετε ένα ζευγάρι ! Ενώ είστε εδώ, θα πρέπει επίσης να ρίξετε την καλύτερη ματιά σας στο επερχόμενο Doe X Adidas Ultra Boost 19 ‘Micropacer’!

Εικόνα μέσω adidas