Ακριβώς όταν σκεφτήκατε ότι έχετε δει όλα, ο Chris Gibbs συνεχίζει και αποκαλύπτει την πλήρη ένωση La X Jordan Brand 2020 Modwear Collection και είναι απόλυτη τρέλα. Μια παρακολούθηση της συνεργασίας Air Jordan 1 του 2018, η οποία συνεχίζει να πωλεί για χιλιάδες ακόμη και δύο χρόνια αργότερα, η πιο πρόσφατη προσπάθεια του Λος Άντζελες είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθεί σε αυτή την επιτυχία.

Αποτελώντας από τέσσερα πάνινα παπούτσια σε τρεις σιλουέτες, το επίκεντρο του πακέτου πρέπει να είναι το Air Jordan 4 και στους δύο “εκτός Noir” και “Guava Ice”. Προεπισκόπηση νωρίτερα αυτό το μήνα, πολλοί sneakerheads δεν ήταν σίγουροι για τη γλώσσα χαμηλής κοπής, αλλά αποδεικνύεται ότι αυτές ήταν μόνο πρώιμες εικόνες και το κομμάτι μπορεί πραγματικά να αναστρέψει για να αποκαλύψει μια πλήρη γλώσσα εντελώς με jumpman co-branding.

“Πίσω στη μέρα, πάντα μου άρεσε να φορέσω το Air Jordan 4s με μια σύντομη γλώσσα, οπότε θα τους διπλώσω πάνω από τον εαυτό τους και θα τους δέξω”. Περιγράφει τον Gibbs. “Κάναμε μια απόφαση να διπλώσουμε τη γλώσσα και να τη ριχτεί με το ίδιο μοτίβο βελονιών που χρησιμοποιήσαμε στο Air Jordan 1s. Τα καλά νέα εδώ είναι ότι η βελονιά μπορεί εύκολα . Μια άλλη λεπτομέρεια διασκέδασης είναι ότι με τη γλώσσα διπλωμένη πάνω από την αρχική επωνυμία “Air Jordan” εσωτερική επωνυμία γίνεται τώρα εξωτερική “.

Εικόνα μέσω της Union LA

Εικόνα μέσω της Union LA

Εικόνα μέσω της Union LA

Εικόνα μέσω της Union LA
Το εύρος θα περιλαμβάνει επίσης δύο άλλα μοντέλα της Ιορδανίας, όπως το Delta Mid και το Zoom 92 που είναι διάσημοι από μόνα τους. Ο πρώτος είναι μια μεσαία έκδοση του Delta SP που έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα αυτό το έτος, ενώ το τελευταίο συνδυάζει στοιχεία της Πολεμικής Αεροπορίας 5, του Air Jordan 7 και του Air Max 180 για μια υβριδική αισθητική που είναι αντίθετη με οτιδήποτε άλλο εκεί έξω.

Τοποθετήστε την εκκίνηση στις 29 Αυγούστου, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή, αν θέλετε τη συλλογή υποδημάτων της Union La X Nike Jordan Brand 2020 στη ζωή σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το AJ4 “Guava Ice” θα είναι αποκλειστικό για τα καταστήματα της Ένωσης, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε χτυπήσει το βύσμα σας νωρίτερα και όχι αργότερα. Ενημερώστε μας ποιο ζευγάρι αισθάνεστε περισσότερο, και σε σχετικές ειδήσεις, μοιάζει με ένα Supreme X Air Jordan 1 “αστέρια” θα μπορούσε να είναι στα έργα!

Εικόνα μέσω της Union LA

Εικόνα μέσω της Union LA

Εικόνα μέσω της Union LA

Εικόνα μέσω της Union LA