καλλιτέχνης, σχεδιαστής, pro skater και μοντέλο, δεν υπάρχει τίποτα πολύ σε αυτή τη γη που δεν μπορεί να κάνει ο Blondey McCoy. Ένας εθνικός θησαυρός, αν αυτές οι διαρροές είναι αληθινές, μοιάζει με το βρετανικό πολλαπλό hyphenate έχει επίσης μια συνεργασία adidas στα έργα! Εικόνες ευγενική προσφορά του ιαπωνικού πάνινα παπούτσια @US_11, εδώ είναι η σέσουλα!

Λαμβάνοντας ένα από τα προτιμώμενα πάνινα παπούτσια του όλων των εποχών, το Blondey McCoy X Adidas Superstar δεν είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε δει πριν. Διαθέτοντας ένα εντελώς καθαρό άνω άνω που είναι κατασκευασμένο από πολυουρεθάνη, ομαλή δερμάτινα χτυπάει το σύστημα κορδονιών και τρεις λωρίδες σε λευκές και μαύρες αποχρώσεις, αντίστοιχα.

Κάτω από κάτω, θα βρείτε μια σκούρα καφέ μεσαία σόλα και ένα συμπληρωματικό δάκτυλο κέλυφος, και για να το στρογγυλοποιήσετε όλα, χρυσό αλουμινόχαρτο “Blondey”? Η επωνυμία χτυπά τον πλευρικό πίνακα, ολοκληρώνοντας τη διαχρονική αισθητική.

Παρόλο που δεν είναι η πρώτη φορά που αναδιαμορφώνει ένα κλασικό παπούτσι adidas, αυτό είναι το καλύτερο του. Αυτή τη στιγμή, σχεδόν τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το Blondey McCoy X Adidas Superstar, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε και ενώ είστε εδώ, γιατί να μην ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά πάνινα παπούτσια της Adidas;

Blondey pic.twitter.com/f4eser797y

– STMR USELEVEN (@US_11) 17 Ιουλίου 2019