όταν πιάστηκε για πρώτη φορά μια ματιά του Yeezy 700 V3 “Triple Black” στο τέλος του περασμένου έτους, κατανοήσαμε την καλύτερη απόσταση που θα ήταν ένα θα έπρεπε το μπάτσο. Μια πλήρως δολοφονημένη έκδοση του “Azael”, ήταν τόσο μυστική όσο παίρνει, και τώρα παίρνουμε ένα ποδόσφαιρο βλέμμα στο παπούτσι, χάρη σε αυτές τις ολοκαίνουργιες φωτογραφίες από το Sneaker Insider @ s.sam.group!

Διαθέτει βασική βάση για επιπλέον αναπνοή, αυτό επικαλύπτεται από ένα δυναμικό κλουβί RPU, προσφέροντας δομή και σταθερότητα που λειτουργεί αναρωτιέται. Ένα ταιριάζει μαζί με τη γλώσσα και το σύστημα κορδόνι προσφέρουν μια θυρίδα που μοιάζει με κάλτσα, ενώ μια παύλα του Premium Suede χτυπά το κουτί toe, όπως και τις προηγούμενες δύο γενιές του Yeezy 700s.

Καθώς η μετεγκατάσταση κάτω κάτω, θα διαπιστώσετε ότι η Adidas έχει εξαλείψει εντελώς την αύξηση της μεσαίας κρεοσπάής υπέρ του αφρού EVA. Αυτό είναι εγκλωβισμένο μέσα σε ένα μαύρο σύστημα πολυουρεθάνης για άνεση που δεν καταλαβαίνει κανένα όριο. Ενώ αυτό είναι μπλε στο προηγουμένως αναφερθέν “Azael”, αν κοιτάξετε κάτω από το “Triple Black”, θα βρείτε εντυπωσιακά καναρίνι κίτρινα τόνους που αντιπαραβάλλουν την κρυφή τέλεια.

Εάν σας αρέσει το Adidas Yeezy 700 V3 “Triple Black” όσο το κάνουμε, τότε απαίτηση να ακούσετε! Ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα τίποτα, οι πηγές μας δείχνουν σε πτώση 2020, ιδιαίτερα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς αναπτύσσεται, και ενώ είστε εδώ, πάρτε το καλύτερο βλέμμα σας ακόμα στην αύξηση του Yeezy 350 V2 “Yeshaya”!

Εικόνα μέσω s.sam.group