Μετά από πολύ πολυπόθητο Adidas Originals NMD R1, φαίνεται ότι η BAPE είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τις τρεις λωρίδες για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά το κτίριο στην κορυφή του Ultra Ενισχύστε τη σιλουέτα.

Πρώτα διαρρεύσει νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, το Bape X Adidas Ultra Boost είναι κατασκευασμένο από ένα αναπνεύσιμο 1ο Camo Primeknit, με ένα ματ μαύρο κύπελλο και κλουβί για επιπλέον υποστήριξη. Κάτω από κάτω, υπάρχει μια πλήρως μαύρη ενίσχυση της ενίσχυσης για πρόσθετη άνεση και ένα ομαλότερο βήμα και για να το στρογγυλεύουμε, καθαρίστε τρεις λωρίδες που κοσμούν τα πλαϊνά πάνελ.

Τώρα για αυτή την σημαντική ημερομηνία κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τον Yeezy Mafia, το Bape X Adidas Ultra Boost πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2019 και στην πραγματικότητα θα είναι αποκλειστικό Super Bowl. Με αυτό είπε, αναμένετε να πληρώσετε μεγάλα δολάρια για ένα ζευγάρι του UBS! Αυτή τη στιγμή, δεν έχει προγραμματιστεί απελευθέρωση της ΕΕ, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή σε περίπτωση που αλλάξει αυτό!

Τι πιστεύετε για το Bape X Adidas Ultra Boost; Θα γυρίσετε; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων παρακάτω! Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι η πρώτη σας ματιά στο Bape X Mastermind Japan Fall/Winter 2018 Collection!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε τα τελευταία εδώ!