Μετά την αναβίωση της θερμοκρασίας σε δύο χρωματιστά χρώματα, μοιάζει με το Adidas Originals να φέρει πίσω μια ακόμη φημισμένη σιλουέτα με το Nite Jogger.

Πρώτα ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’70, αυτό το πάνινο παπούτσι έγινε για δρομείς που έτρεξαν από την αυγή μέχρι το σούρουπο, έτσι το όνομα. Επανατοποθετείται για το 2019, η ενημερωμένη έκδοση έχει ρυθμιστεί ώστε να είναι εξοπλισμένη με νάιλον πάνω, τραβήξτε συστήματα λυγισμού καρτέλας, καθώς και μετρητή τακουνιών που περιτυλίγεται σε όλη τη μέση του παπουτσιού. Φυσικά, δεν θα ήταν ένα πλήρες makeover χωρίς αύξηση της μεσαίας σόλας, η οποία βρίσκεται κάτω από τα πόδια.

Το ντεμπούτο του στο “Bright Orange” και το “Beige”, ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για το Adidas Originals Nite Jogger κάτω στο τμήμα σχολίων παρακάτω! Σε σχετικές ειδήσεις, προετοιμασία για την εποχή του μαραθωνίου με αυτά τα δέκα πάνινα παπούτσια!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να ελέγξετε το πιο πρόσφατο στο τέλος. Είδη ένδυσης!