με το OG Air Jordan 4 “Military Blue” που φημολογείται ότι θα επιστρέψει φέτος, τώρα μοιάζει με το Virgil Abloh δική του κλασική του 1989. Σύμφωνα με πολλαπλές πηγές και εμπιστευματοδόχους, το Off-White X Air Jordan 4 “Military Blue” είναι στα έργα και εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα!

Ενώ οι λεπτομέρειες που έχουμε είναι αρκετά σπάνιες αυτή τη στιγμή, ο χρήστης Instagram @JFGrails έχει πάρει στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να παρουσιάσει το “στρατιωτικό μπλε”. Διαθέτοντας τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό και κατασκευή με το “πανί” από το περασμένο έτος, αυτό το Air Jordan 4 διαθέτει μια λευκή βάση premium, ενώ γκρίζα ριζοσπαστικά υφάσματα πάνω από τον αστράγαλο πλήρης με το φθαρμένο βλέμμα που γίνεται συνώνυμο με το λευκό.

Εικόνα μέσω jfgrails
Θα βρείτε επίσης ένα άγγιγμα του μπλε κατά μήκος του συστήματος κορδονιών που μας οδηγεί καλύτερα στο αρχικό ζευγάρι που έκανε ντεμπούτο πριν από τρεις δεκαετίες. Για να τα στρογγυλεύουμε όλα, μια κρεμώδης λευκή μεσαία σόλα Nike βρίσκεται κάτω από τα πόδια για ένα vintage vibe.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το λευκό λευκό X Nike Air Jordan 4 “Military Blue” αυτή τη στιγμή, αλλά θα μπορούσε να απελευθερωθεί ως μέρος της συλλογής “The 20” της 2021. Ενημερώστε μας αν θα τα προσθέσετε στην προσωπική σας συλλογή και ενώ είστε εδώ, ίσως να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο λευκό X Air Jordan 4 “Bred”!

Εικόνα μέσω ph__community