Όταν το σπανιότερο Yeezy βελτιώνει 350 V2 Colourway, το Adidas Yeezy βελτιώνει 350 V2 ‘Semi Frozen Yellow’ είναι πίσω! Σίγουρα ο πιο μαγευτικός σχεδιασμός μέχρι σήμερα, είτε τους αρέσει σε κομμάτια, είτε τους δεν τους αρέσει με ένα βαθύ, καίγοντας πάθος. Τούτου λεχθέντος, θέλουμε να ρίξουμε λίγο φως στο μέγεθος πριν από την αποκατάσταση αργότερα αυτή την εβδομάδα, ακριβώς έτσι ώστε να μην αστυνομεύετε το λάθος ζευγάρι!

Με ένα ελαστικό πρωταρχικό άνω, το «ημι -κατεψυγμένο κίτρινο» κάθεται στην κορυφή με μοναδικά διαμορφωμένη μεσαία σόλα. Βαμμένο σε μια ζωντανή κίτρινη απόχρωση, η ριψοκίνδυνη ριπή κοσμεί το σχέδιο για μια βασική αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, αυτό το παπούτσι λαμβάνει τη θεραπεία από καουτσούκ, καθιστώντας τα καλύτερα για τους υγρούς, θυελλώδεις και χιονισμένους μήνες.

Τώρα, από την άποψη του μεγέθους, το «ημι -κατεψυγμένο κίτρινο» ταιριάζει ακριβώς το ίδιο με το Yeezy βελτιώνει το 700, οπότε ταιριάζει με μισό μέγεθος. Τούτου λεχθέντος, λόγω του στενότερου toebox του, θα πάρετε λίγο λιγότερο χώρο για να αναπνεύσετε γύρω από το μέτωπο, οπότε αν σας αρέσει μια χαλαρή εφαρμογή, τότε πηγαίνετε ένα πλήρες μέγεθος επάνω. Κάνοντας αυτό δείχνει ότι μπορείτε επίσης να φορέσετε επιπλέον παχιά κάλτσες – κάτι που είναι πολύ περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο για το χειμώνα. Κρατώντας αυτό, αυτά είναι τα καλύτερα πάνινα παπούτσια του καλοκαιριού, γι ‘αυτό προτείνουμε να πάτε μόλις μισό μέγεθος επάνω!

Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για το adidas yeezy βελτιώνουν 350 v2 ‘ημι -κατεψυγμένο κίτρινο’ κάτω στο τμήμα σχολίων παρακάτω, καθώς και να είστε βέβαιος να το κρατήσει κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για πλήρη προστασία όταν εισάγει το «ημι -κατεψυγμένο κίτρινο» 14 Δεκεμβρίου! Ενώ είστε εδώ, δοκιμάστε την τύχη σας καθώς και επιθεωρήστε την πλήρη λίστα των Raffles για το «ημι -κατεψυγμένο κίτρινο»!

Εάν πιστεύετε ότι καλύπτετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε το ρεύμα εδώ!

Εικόνες μέσω του περιοδικού NSS