Είστε έτοιμοι για την πρεμιέρα της Adidas SC; Η νεώτερη σιλουέτα κατευθείαν από τις τρεις λωρίδες, το απλό αλλά εντυπωσιακό πάνινο παπούτσι κάνει το ντεμπούτο του σε δύο εξαιρετικά καθαρά χρώματα απόψε στις 11μμ στο Adidas UK!

Από απόσταση, η πρεμιέρα του Super Court μοιάζει πολύ με το Continental 80, αλλά με ένα ενισχυμένο, chunkier design. Εμπνευσμένο από τα αρχεία αξίας εβδομήντα ετών, κάθε παπούτσι είναι κατασκευασμένο από τίποτα άλλο από το καλύτερο από τα δέρματα, όλα ζωγραφισμένα σε παρθένες αποχρώσεις. Για να ολοκληρώσετε το σχεδιασμό, το “παράθυρο” της Continental 80 της δεκαετίας του ’80 κοσμεί τα πλευρικά πάνελ για αυτό το κλασικό-συναντά-contemporary vibe.

Λαμήθηκε από τους David Beckham, Karlie Kloss και Jonah Hill, το Adidas Originals SC Premiere πρόκειται να κυκλοφορήσει απόψε στις 11μμ στο Adidas UK! Ενημερώστε μας για ποιο ζευγάρι έχετε τα μάτια σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει το επίσημο μόνο την εφαρμογή προμηθευτή δωρεάν τώρα! Ενώ είστε εδώ, ρίξτε τα κιλά πάνω από την πώληση του Ιανουαρίου της Adidas UK!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε τα τελευταία εδώ!