Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι πραγματικά λέμε αυτό, ωστόσο η αύξηση του Yeezy 380 “Onyx” μόλις πήρε μια μεγάλη αποκατάσταση! Μακριά από ένα από τα πιο hyped Kanye West πάνινα παπούτσια των τελευταίων δώδεκα μηνών, το Ultra Special Pair προσφέρεται τώρα όταν για άλλη μια φορά στο Offspring, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ασφαλίσει το μέγεθός σας πριν είναι αργά!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Όσο κρυφά, όπως έρχονται, το “Onyx RF” διαθέτει ένα τριπλό μαύρο “που μοιάζει με κάλτσα. Πλήρως περιγράψτε τα πόδια σας με κάθε βήμα, πάνελ ματιών, καθώς και το ολοκαίνουργιο σύστημα yeezy lacing έχει ως αποτέλεσμα μια εξαιρετικά άνετη εφαρμογή καθώς και το φινίρισμα. Πολλά sneakerheads δείχνουν ακόμη ότι είναι ακόμη και comfier από το 350 V2!

Μετατόπιση της εστίασής σας κάτω κάτω, θα ανακαλύψετε μια επιπλέον ογκώδη adidas αυξάνει midsole που είναι σπίτια μέσα σε μια ημι-μεταβατική μονάδα. Αυτό στη συνέχεια είναι επενδεδυμένο με μια ανθεκτική εξωτερική σόλα καουτσούκ, τελειώνοντας το πραγματικά θρυλικό σχέδιο 380.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Διατίθεται τώρα κατευθείαν από τους απογόνους, πάρτε την Adidas Yeezy αύξηση 380 “Onyx” ιδανικό τώρα πριν είναι τόσο αργά! Ας καταλάβουμε αν καταφέρατε να μπω, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στο πόδι στην αύξηση του Yeezy 380 “Alien Blue”!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα