Ο Sean Wotherspoon είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στα πάνινα παπούτσια αυτή τη στιγμή. Από το παγκοσμίου φήμης Nike Air Max 97/1 στο σούπερ σταρ του Fan-Favourite, ο τύπος ήταν πολύ πίσω από μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της βιομηχανίας. Εάν ακόμα δεν έχετε ένα ζευγάρι από αυτόν στη συλλογή σας ακόμα, τότε έχετε τύχη, καθώς η εμπειρία Sean Wotherspoon X Adidas Superturf προσφέρεται ακόμα στους απογόνους!

Μία από τις πιο φιλόδοξες συνεργασίες του μέχρι σήμερα, η εμπειρία SuperTurf βασίζεται πραγματικά στην απάντηση Hoverturf, η οποία είναι ένα από τα καλύτερα παπούτσια πεζοπορίας που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή. Διαθέτοντας ένα πλήθος υλικών, όπως το Faux Leather καθώς και το Corduroy, όλα αυτά είναι ζωγραφισμένα σε ένα ζωντανό θηλαστικό από αποχρώσεις που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσουν τα κεφάλια αυτή τη σεζόν.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Μετά από το συνηθισμένο περιβάλλον φιλικό προς το περιβάλλον ήθος του συνιδρυτή, ό, τι ανακυκλώνεται καθώς και χωρίς σκληρότητα. Είναι ενδιαφέρον ότι όταν εξαλείφετε την αποσπώμενη θήκη καθώς και φερμουάρ κάτω από τη γλώσσα, θα ανακαλύψετε μια κεντημένη καρικατούρα του Jiminy Cricket, τσιμεντώντας αυτό ως μια τρισδιάστατη συνεργασία μεταξύ Wotherspoon, Adidas, καθώς και στο σπίτι του ποντικιού.

Το Sean Wotherspoon X Disney X Adidas SuperTurf Experience προσφέρεται αυτή τη στιγμή στο Offspring, οπότε ασφαλίστε το μέγεθός σας ενώ μπορείτε ακόμα! Ας καταλάβουμε αν αντιμετωπίσατε τον αστυνομικό, καθώς και ενώ είστε εδώ, εδώ είναι 15 γήινα πάνινα παπούτσια adidas που αξίζουν μια περιοχή στην περιστροφή του φθινοπώρου σας!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα