τι είναι Thooose;! Ο Kanye West δεν είναι ξένος για να αναλάβει κινδύνους. Από το θρυλικό 750 έως το ειδικό 500, ποτέ δεν έχει τραβήξει καμία γροθιά όταν αφορά την ρύθμιση των τάσεων. Τούτου λεχθέντος, πρόσφατα εντοπίστηκε στο Calabasas πριν από την εβδομαδιαία υπηρεσία της Κυριακής που φορούσε μερικά αρκετά περίεργα πάνινα παπούτσια και σίγουρα δεν είναι για τους αμυδρούς της καρδιάς.

Φημολογείται ότι είναι ένα μη κυκλοφορούμενο δείγμα Yeezy, τα λάθη χωρίς λάκτισμα μοιάζουν με ένα ζευγάρι μπότες που θα φορέσετε για να κάνετε καταδύσεις. Διαθέτοντας ένα σκούρο γκρι άνω άνω, μια λευκή εξωτερική σόλα από καουτσούκ δίνει στο παπούτσι μια ποπ αντίθεση, ενώ η μαύρη ταινία τρέχει από τον αστράγαλο στο toebox για δομική υποστήριξη.

Σε αντίθεση με οτιδήποτε έχει πέσει ποτέ ο Yeezus, αυτά τα πάνινα παπούτσια που μοιάζουν με κάλτσες πιθανότατα εμπνέουν από τα παπούτσια Jika-Tabi-έναν τυπικό τύπο υπαίθριων υποδημάτων που φοριούνται στην Ιαπωνία. Δημιουργήθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, ο όρος κυριολεκτικά μεταφράζεται σε “κάλτσες που έρχονται σε επαφή με το έδαφος”.

Αυτή η ιδέα έχει εξερευνηθεί προηγουμένως από σχεδιαστές όπως ο Rick Owens και τα σπίτια μόδας όπως η Balenciaga, αλλά η λήψη του Kanye είναι λίγο περίεργο να πούμε το λιγότερο. Στην πραγματικότητα, ακόμη και το 50 Cent δεν μπόρεσε να σταματήσει να σχολιάζει, λέγοντας “Welp τώρα ξέρω ότι δεν είμαι εικονίδιο στυλ, δεν φορώ απολύτως αυτό το σκατά”.

Τι πιστεύετε για αυτά τα πάνινα παπούτσια; Θα μπαίνεις; Ενημερώστε μας και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Adidas!