Η συλλογή off-White X Nike “Η Δέκα” είναι ίσως η καλύτερη συνεργασία για τα πάνινα παπούτσια για να μειώσει την πρόσφατη μνήμη, καθώς και αυτό Δεν μοιάζει με τη διαφημιστική εκστρατεία που πεθαίνει σύντομα. Σήμερα, ο ίδιος ο Virgil Abloh πήγε στο Instagram για να κάμψει ένα χρωματιστό χρωματισμό 1 Nike Air Force 1, καθώς και να φαίνεται τρελός.

Φτάνοντας σε μια πλούσια μπλε απόχρωση, ένα εντυπωσιακό ασημένιο swoosh είναι παρούσα κατά μήκος των πλευρικών πλαισίων και ένα ισχυρό πορτοκαλί έμπλαστρο προμηθεύει το παπούτσι με μια όμορφα αντιπαραβαλλόμενη αισθητική. Ο πανταχού παρούσα “αέρα” του Abloh. Η επωνυμία κάνει τη μέθοδο της στη μεσαία σόλα, καθώς και το χρώμα είναι στρογγυλεμένο από μια ισχυρή ισοπαλία κόκκινου καλωδίου, παρέχοντας στο παπούτσι την αποδόμηση αισθητική που όλοι μας καταλαβαίνουν καθώς και την αγάπη.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν γίνεται κατανοητό για το άσπρο X Nike Air Force 1 ‘Blue’, ωστόσο ως το “The Ten”. Η συλλογή αφορά το τέλος, αυτό θα ήταν ένα κατάλληλο αφιέρωμα σε μια από τις πιο ισχυρές συνεργασίες στην ιστορία των πάνινα παπούτσια. Ας καταλάβουμε αν θα κάνατε αστυνομικό κάτω στα σχόλια παρακάτω! Στις Associated News, το Air Jordan 1 ‘UNC Patent Leather’ απελευθερώνεται στις αρχές του επόμενου έτους!

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να επιθεωρήσετε το τρέχον εδώ!