δεν υπάρχουν πολυάριθμες γραμμές πάνινα παπούτσια ως φημισμένες ως συντονισμένη σειρά αέρα, τόσο με το TN Air Max Plus όσο και το TN Air Max Plus 3 συνώνυμο με Πολιτισμός του δρόμου καθώς και μόδα. Υπήρξαν πολλά ισχυρά χρωματιστά από τις δύο σιλουέτες κατά τη διάρκεια των ετών, καθώς και η Nike μόλις μας αντιμετώπισε όταν για άλλη μια φορά σε μια ολοκαίνουργια κάψουλα που παρουσιάζει άψογα καθαρές παραλλαγές “μαύρου camo” των αθλημάτων.

Σαλιασμένο σε ένα κατάλληλα μυστικό ναυτικό καθώς και μαύρο βλέμμα, κάθε ένα από τα ζευγάρια παρουσιάζει το ίδιο ακριβώς γραφικό σε όλα τα ανώτερα πάνελ, παρέχοντάς τους μια ξεχωριστή εμφάνιση που προορίζεται να δουλέψει ένα όνειρο με την ντουλάπα σας. Είτε μπορείτε να τα διαμορφώσετε σε μια χρηστική εμφάνιση είτε να επιλέξετε μια παραδοσιακή επιλογή tracksuit, καταλαβαίνετε ήδη ότι πρόκειται να χτυπήσουν απολύτως!

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή TN Air Max Plus 3 “Black Camo”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή TN Air Max Plus 3 “Black Camo”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Και τα δύο ζεύγη παρουσιάζουν τη φημισμένη γλώσσα στυλ από τη σειρά καθώς και τις παραδοσιακές λεπτομέρειες, όπως τα λογότυπα Nike Swoosh, καθώς και τα ειδικά για την περιοχή του Air Branding. Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, και οι δύο έρχονται συνολικά με ορατή καινοτομία αέρα στις midsoles, υπονοώντας ότι αυτά δεν φαίνονται απλά υπέροχα – είναι επίσης τόσο άνετα όσο παίρνει. Εάν δεν έχετε ακόμη την ιδιοκτησία οποιουδήποτε τύπου σχεδίων από την συντονισμένη ποικιλία αέρα τότε είμαστε σίγουροι ότι θα θελήσετε!

Τα φανταστικά νέα είναι ότι και τα δύο ζεύγη προσφέρονται στον αστυνομικό σε όλα σχεδόν τα μεγέθη απευθείας από τη Nike UK, οπότε αν έχετε ψάξει για το νεότερο ζευγάρι των κλωτσιών σας μπορεί να είναι μόνο ο επόμενος αστυνομικός σας. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για όλα τα πιο πρόσφατα νέα, καθώς και ενημερώσεις σχετικά με τα πάνινα παπούτσια, όπως τα στοιχεία της κυκλοφορίας για το Patta X Nike Air Max 1 “Black”!

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή TN Air Max Plus “Black Camo”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή TN Air Max Plus “Black Camo”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα