προχωρώντας την εισαγωγή της περασμένης εβδομάδας Beyond Hyped Ultimate X Burberry Collaboration, το αποτύπωμα της New York Streetwear είναι πίσω και είναι έτοιμο να καμαρώνει τις πιο τρέχουσες προσφορές της. Για αυτή τη νέα συλλογή, η Ultimate X Nate Lowman έχει συναντηθεί για να παράγει μια σειρά προϊόντων που παίζουν σε μία από τις βασικές υπογραφές του καλλιτέχνη.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον Nate Lowman, είναι καλλιτέχνης που γεννήθηκε από την Αμερική από το Λας Βέγκας της Νεβάδα και αυξήθηκε στο Idyllwild της Καλιφόρνια. Στο έργο του, ο Nate μεταμορφώνει γνωστές ενδείξεις και σημάδια που βρέθηκαν στην καθημερινή ζωή, με την πολύ διάσημη του να είναι η ποπ ερμηνεία του για μια τρύπα σφαίρας.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου
Αυτή η ίδια ερμηνεία έχει βρει τώρα τη μέθοδο της σε μια σειρά από τελικό ρούχο, συμπεριλαμβανομένων των γιλέκων, πουλόβερ, πουκάμισα με κοντό μανίκι, hoodies και παντελόνι. Κάθε κομμάτι εμφανίζεται με την ίδια εκτύπωση με σφαίρες τρύπα σε μια σειρά από πολύχρωμα και ουδέτερα χρώματα, όπως λευκό, κόκκινο, μαύρο, κρέμα και ελαφρύ πλυμένο denim.

Εικόνα με Ultimate
Για όσους επιδιώκουν να επιτύχουν αυτή τη σημερινή Nate Lowman X Ultimate Collaboration, θα είναι διαθέσιμη στο Διαδίκτυο από τις 4 μ.μ., 17 Μαρτίου στην ιστοσελίδα του Supreme. Σε άλλες ειδήσεις, το Fucking Incredible εισάγει τη συλλογή SS22 Cherub.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου