τον Ιούλιο, ανακοινώθηκε ότι η Adidas Yeezy βελτιώνει 350 V2 ‘Zebra’ και ‘Semi Frozen Yellow’ θα ήταν να πάρει μια ανακατασκευή τον Οκτώβριο. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι sneakerheads θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο από ό, τι αναμενόταν.

Με το ένα Primeknit Upper, και τα δύο χρώματα κάθονται στην κορυφή μοναδικά διαμορφωμένο βελτιωμένο midsoles που στεγάζονται σε ένα καουτσούκ. Ο πρώτος είναι ζωγραφισμένος σε μια καθαρή λευκή σκιά, ενώ ο τελευταίος είναι βυθισμένος σε μια ζωντανή κίτρινη απόχρωση. Το Zebra striping κοσμεί και τα δύο μοντέλα, ωστόσο, μόνο το «ημι -κατεψυγμένο κίτρινο» παίρνει τη θεραπεία από καουτσούκ.

Προηγουμένως, για να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, οι οπαδοί του Yeezy θα πρέπει τώρα να περιμένουν μέχρι τον Δεκέμβριο για να μπουν τον Adidas Yeezy να βελτιώσουν 350 V2 ‘Zebra’ και ‘Semi Frozen Yellow’ ! Είστε υποτιμημένοι για αυτές τις κυκλοφορίες; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων! Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι η πρώτη σας ματιά στο adidas yeezy βελτιώστε το bball ‘Triple Black’.

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε το ρεύμα εδώ!