μετά από μια σύντομη ματιά νωρίτερα φέτος, το πολυαναμενόμενο Nike Air Zoom Alphafly Next% έχει μια ημερομηνία κυκλοφορίας. Αρχικά απελευθερώθηκε ως μέρος της ανάπτυξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Swoosh, θεωρώντας ότι τα παιχνίδια έχουν καθυστερήσει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, τώρα παίρνουμε αυτά πολύ νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν προηγουμένως!

Φορούσε το φανταστικό Eliud Kipchoge όταν έσπασε το φράγμα του μαραθωνίου δύο ωρών πέρυσι, το Air Zoom Alphafly Next% προσφέρεται ως το ταχύτερο παπούτσι του κόσμου. Με ένα αναπνεύσιμο άνω άνω μέρος, αυτό συνδυάζεται με μια παράξενη μεσαία σόλα αφρού Zoomx που εγχύεται με πτήση από ίνες άνθρακα πλήρους ποδιού καθώς και δύο zoom air pucks κάτω από το μπροστινό μέρος για προσθήκη

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Από την άποψη της αισθητικής, το άνω είναι βαμμένο σε ένα μαύρο συνδυασμό, ενώ ένα τεράστιο Nike swoosh πυροβολεί στις πλευρικές πλευρές που παρατείνονται προς το κουτί των δακτύλων. Θα ανακαλύψετε επίσης ζωντανές φυσαλίδες στο σύνολο του μπροστινού μέρους με το branding “Air Zoom”, ολοκληρώνοντας το σχέδιο.

Αναμένεται να μειωθεί αύριο για τα μέλη του NikePlus, το Nike Air Zoom Alphafly Next% θα πάρει μια ευρύτερη κυκλοφορία ένα μήνα αργότερα στις 2 Ιουλίου. Ας καταλάβουμε αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι, καθώς και σε συναφείς ειδήσεις, το off-λευκό tempo x nike air zoom tempo το επόμενο% πέφτει αργότερα φέτος!

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike