Το New Balance 574 είναι ένα από τα πιο διάσημα πάνινα παπούτσια στο κατάλογο της αμερικανικής ετικέτας υποδημάτων καθώς και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί. Το θρυλικό στυλ λαβές κάπως για να φανεί τόσο σύγχρονη όσο και παραδοσιακή, καθώς και δυνητικά ένα από τα πιο ευέλικτα πάνινα παπούτσια που υπάρχουν ποτέ. Εάν προσπαθείτε να βρείτε έναν καθημερινό φορέα, αυτές είναι μία από τις ισχυρότερες επιλογές εκεί έξω.

Ακόμα καλύτερα, το χρωματιστό “γκρίζο μάρμαρο” είναι τώρα προς πώληση στο New Balance UK ως μέρος της προώθησης της μεγάλης Μαύρης Παρασκευής που τρέχουν αυτή τη στιγμή, υποδεικνύοντας ότι μπορείτε να τα παραλάβετε ιδανικά τώρα για μόλις £ 45!

Νέο υπόλοιπο 574 “Γκρίζο μάρμαρο”

£ 75.00 £ 45.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Το ζευγάρι παρουσιάζει εξαιρετική χειροτεχνία σε όλη την έκταση, με το άνω άνω μέρος των ομάδων σουέτ, την αθλητική ταιριάζει μαζί καθώς και ακόμη και τις επικαλύψεις δερμάτων υψηλής ποιότητας για μια ισχυρή και άνετη κατασκευή. Το διάσημο λογότυπο N της New Balance είναι παρόν τόσο στις πλευρικές όσο και στις μεσαίες πλευρές, ενώ η επιπλέον επωνυμία βρίσκεται στη γλώσσα καθώς και στη φτέρνα.

Κάτω από ένα χοντρό σύστημα Encap Midsole παρέχει όλη την άνεση καθώς και υποστήριξη που θα χρειαστείτε, με μια εξωτερική σόλα από καουτσούκ που ολοκληρώνει την εμφάνιση τέλεια. Είτε είστε έμπειρος συλλέκτης νέας ισορροπίας είτε νέος στο εμπορικό σήμα, αυτά είναι ένα ζευγάρι που πρέπει να έχετε στην περιστροφή σας!

Νέο υπόλοιπο 574 “Γκρίζο μάρμαρο”

£ 75.00 £ 45.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Προχωρήστε κατευθείαν στο New Balance UK τώρα, καθώς και να παραλάβετε το 574 “Gray Marble” για μόλις £ 45, ίσως είναι η καλύτερη αγορά που κάνετε φέτος! Εν τω μεταξύ, κρατήστε το κλειδωμένο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή για όλες τις τρέχουσες ειδήσεις, καθώς και ενημερώσεις, καθώς και ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε την Big Black Friday Deal της LVR!

Νέο υπόλοιπο 574 “Γκρίζο μάρμαρο”

£ 75.00 £ 45.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα