σε κατάσταση κάπως χάσατε αυτά που ειδοποιούνται μέσω @THESOLENSALES, ένας κωδικός προεξοφλητικού επιτοκίου πήγε στο διαδίκτυο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν πρόκειται να χάσετε. Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να είναι το πιο σημαντικό παρέχει το καλοκαίρι. Για περιορισμένο χρόνο, μπορείτε να πάρετε 25% εκτός Sitewide στο Nike UK! Εκτός από το γεγονός ότι περιλαμβάνει ακόμη και προϊόντα πώλησης!

Οι επιλέξιμες προεξοφλητικές τιμές δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική με πολλά από τα προτιμώμενα σχέδια Air Max που προσφέρονται τώρα με 25% έκπτωση! Παρακάτω σημειώσαμε 5 από τα προτιμώμενα στυλ μας, τα καλύτερα τόσο γνωστά όσο και σύγχρονα Air Max. Απλά φροντίστε να προσθέσετε τον κωδικό BTS25 στο ταμείο!

Nike Air Max 90 | πολύ περισσότερα από 10 διαθέσιμα χρωματιστά

£ 114.00 £ 85.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Από το πολύχρωμο “Euro Tour” στο πακέτο “Euro” στο σπίτι, καθώς και τα ζευγάρια περιορισμένης έκδοσης κάθεται στο Nike UK! Υπάρχει επίσης μια χούφτα χρωμάτων OG όπως το “Hyper Orange” – απλά να είστε γρήγοροι, καθώς είναι πιθανό να πωλούν! Χρησιμοποιήστε τον κώδικα BTS25 καθώς και ψωνίστε τη συλλογή εδώ.

Nike Air Max 97 | πολύ περισσότερα από 5 χρωματιστά προσφέρονται

149.00 £ 112.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Ονομάστε μια πολύ πιο γνωστή σιλουέτα από το Air Max 97! Αυτή η προτιμώμενη οδός που προτιμά παραμένει ένα ουσιαστικό πολύ περισσότερο από 20 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του. Πολλά χρωματιστά προσγειώθηκαν φέτος, ωστόσο, θα χαρούμε να δείτε ότι τόσο το OG “White” όσο και οι “τριπλές μαύρες” χρωματισμένες είναι επάνω για αρπαγές με 25% έκπτωση! Χρησιμοποιήστε τον κώδικα BTS25 καθώς και ψωνίστε τη συλλογή εδώ.

Nike Air Max 95 | πολύ περισσότερα από 10 διαθέσιμα χρωματιστά

£ 129.00 £ 96.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Κάθε sneakerhead θα έπρεπε να κατέχει ένα ζευγάρι Air Max 95s. Μετά από όλα, αυτά είναι το Supreme Daily Beater, ένα παπούτσι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σχεδόν οτιδήποτε. Ορισμένοι καλύτεροι πωλητές είναι στο απόθεμα στη Nike από το νέο Colourway “Navy Volt” μέχρι το αιώνιο “λευκό” ζευγάρι! Χρησιμοποιήστε τον κώδικα BTS25 καθώς και ψωνίστε τη συλλογή εδώ.

Nike Air Max 270 | πολύ περισσότερα από 15 διαθέσιμα χρωματιστά

£ 119.00 £ 89.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Τουλάχιστον 15 στυλ είναι επιλέξιμα για αυτό το μεγάλο προεξοφλητικό επιτόκιο στο Nike UK. Ό, τι κυμαίνεται από το OG Air Max 270 έως τα πολύ πιο πρόσφατα React Engs. Αυτή η σύνθεση είναι κατανοητή για την άνεσή του, χάρη σε αυτό το 270 μοίρες μαξιλαριού. Ευτυχώς, μπορείτε τώρα να τσάνετε ένα από τα πολλά έξυπνα πάνινα παπούτσια της Nike με 25% έκπτωση. Χρησιμοποιήστε τον κώδικα BTS25 καθώς και ψωνίστε τη συλλογή εδώ.

Nike Air Max Plus | πολύ περισσότερα από 10 διαθέσιμα χρωματιστά

£ 139.00 £ 104.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Τόσο το σύγχρονο Air Max Plus III όσο και το OG Nike Tuned 1s – που τώρα αναφέρεται ως Air Max Plus – προσφέρονται με 25% έκπτωση! Είτε επιλέγετε το σχεδιασμό του παλιού σχολείου είτε καθορίζετε την αναβάθμιση της τέχνης, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών όταν αφορά τα χρωματιστά. Επιλέξτε από το “Triple White” έως το πολύ πιο μυστικό “Triple Black”. Χρησιμοποιήστε τον κώδικα BTS25 καθώς και ψωνίστε την πλήρη συλλογή εδώ.

Αγοράστε την πλήρη ποικιλία Nike με κώδικα BTS25

Αποστολή int’l

Ψώνισε τώρα