μέσω του solebyjc
Όταν το Adidas Futurecraft 4D έκανε το ντεμπούτο του το 2017, στέφθηκε από το περιοδικό Time ως μία από τις καλύτερες εφευρέσεις της χρονιάς. Η ειδική μεσαία σόλα της Silicon Valley, που δημιουργείται από την ειδική μεσαία σόλα, αναπτύσσεται από μια διαδικασία που ονομάζεται ψηφιακή σύνθεση φωτός, η οποία χρησιμοποιεί φως για να διαμορφώσει μια ειδικά καθιερωμένη υγρή ρητίνη που έχει ελαστικές ιδιότητες και στη συνέχεια θερμαίνεται για να ρυθμίσει το υλικό. Δύο χρόνια αργότερα προέκυψε μια ολοκαίνουργια 4D μεσαία σόλα, καθώς και παίρνουμε την πρώτη μας εμφάνιση!

Ονομάστηκε το 4D 1.0, το παπούτσι είναι κατασκευασμένο από ένα μαύρο και γκρίζο primeknit καθώς και μια αισθητική που φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με την ταχύτητα speedfactory. Η μοβ μαγνητοσκόπηση διατρέχει το κουτί των δακτύλων, καθώς και τρεις επωνυμίες Stripe, καθώς και γύρω από την πλάτη θα ανακαλύψετε έναν καθαρό πάγκο λευκού τακουνιού που φαίνεται σαν ένα spoiler του οχήματος.

Εικόνα μέσω του solebyjc
Κάτω από κάτω, ένα εξαιρετικά συγχρονισμό Futurecraft 4D midsole κάνει την ύπαρξή του κατανοητή στην Fanvourite ‘Aero Green’ Hue, καθώς και αυτό είναι επενδεδυμένο με μια συμπληρωματική πορφυρή ηπειρωτική εξωτερική σόλα για την καλύτερη ισορροπία μεταξύ άνεσης, απόκρισης, καθώς και έλξη.

Σύμφωνα με το Sneaker Luffer @SoleJC, το Adidas 4D 1.0 είναι μόνο ένα δείγμα αυτή τη στιγμή, οπότε αν σκέφτεστε για copping, απαιτείται να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς αναπτύσσεται! Είναι πολύ καλύτερο από τη σιλουέτα OG; Τι χρώματα θα θέλατε να δείτε; Ας καταλάβουμε τι σκέφτεστε!