Εάν προσπαθείτε να βρείτε το επόμενο καθημερινό πάνινο παπούτσι σας, τότε δεν κοιτάξτε επιπλέον από το Nike Air Max 97 Ultra ‘Infrared/Court Purple’. Με μια παλέτα χρωμάτων παπαρούνας, λευκές προθέσεις καθώς και μια διάσημη σιλουέτα, αυτό το πάνινο παπούτσι έχει πραγματικά όλα.

Λαμβάνοντας το παραδοσιακό Air Max 97 Silhouette, καθώς και να το κάνει ακόμα πιο κομψό, καθώς και πολύ πιο εξορθολογισμένο, αυτό το Ultra διαθέτει ένα δέρμα καθώς και συνθετικό συνδυασμό στο πάνω μέρος. Ζευγάρι αυτό με κατασκευασμένα υποστρώματα καθώς και έχετε ένα από τα καθαρότερα παπούτσια που αναζητούν στην αγορά.

Αυτό που θέτει αυτό το πάνινο παπούτσι είναι η αξιοποίηση των υπέρυθρων καθώς και του δικαστηρίου μοβ στο πάνω μέρος. Με ένα εύκαμπτο λευκό δέρμα στο λάσπη, αυτό αντιμετωπίζεται από τα προαναφερθέντα χρώματα στα κύματα στο πάνω μέρος.

Στρογγυλεμένο με ένα ασημένιο πάνελ καθώς και λευκό swoosh πάνω από την λευκή μεσαία σόλα, αυτό το πάνινο παπούτσι είναι η επιτομή του καθαρού. Το Nike Air Max 97 ‘Infrared/Court Purple’ θα χτυπήσει τους εμπόρους τις επόμενες εβδομάδες. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα καλύτερα νέα, καθώς και απελευθερώσεις από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.